CELEBRITIESSHOWBIZΠοιος θα αντικαταστήσει τον Λουκά Φουρλά;

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Λουκά Φουρλά;

Πλησιάζει η ώρα των οριστικών αποφάσεων για το TVONE. Ποιος θα αντικαταστήσει τον Λουκά Φουρλά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το κανάλι λόγω των νέων καθηκόντων του ως εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής;

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Ποια είναι η ιδανικότερη λύση για τη διεύθυνση του καναλιού; Εσωτερική διευθέτηση ή νέα πρόσληψη; Ποιο όνομα βρίσκεται πρώτο στη λίστα των ιθυνόντων; Το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν οι φήμες για το όνομά του δημοσιογράφου που θα αναλάβει την κεντρική ενημέρωση του σταθμού.

Ανάμεσα στον κατάλογο των υποψηφίων που μελετούσε η διεύθυνση του Αρχαγγέλου ήταν τα ονόματά των δημοσιογράφων: Νατάσα Ιωάννου, Νίκος Συμεού, Στέλλα Στυλιανού, Ονούφριος Σωκράτους, Πέρσα Σιάσου, Ανδρέας Γιόρτσιος. Παρόλα αυτά μία είναι η ιδανικότερη λύση που, κατά πάσα πιθανότητα, θα οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τη σκυτάλη από τον Λουκά Φουρλά φαίνεται ότι παίρνει η δημοσιογράφος Πέρσα Σιάσου που επιστρέφει αρχές Δεκεμβρίου στα καθήκοντά της μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της.

Όπως μαθαίνουμε, η δημοσιογράφος συγκεντρώνει όλα τα φόντα για την παρουσίαση χωρίς, μάλιστα, να διαταράσσονται οι ισορροπίες αφού η Νατάσα Ιωάννου θα συνεχίσει να ηγείται της μεσημβρινής ζώνης, καθώς η επιτυχία που συγκεντρώνει τη φετινή σεζόν η «Ενημέρωση τώρα» δεν σηκώνει πειραματισμούς και μετακινήσεις, ενώ ο Νίκος Συμεού και η Στέλλα Στυλιανού θα παραμείνουν στα κεντρικά του Σαββατοκύριακου.

Όσον αφορά την επιστροφή του «Έχεις μέσον», μαθαίνουμε ότι το θέμα μπαίνει προς το παρόν στο συρτάρι μέχρι τη νέα χρονιά που θα τεθεί ξανά προς συζήτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS