CELEBRITIESSHOWBIZΠώς ο Μάριος Πρίαμος έσωσε τη ζωή Κύπριας παρουσιάστριας;

Πώς ο Μάριος Πρίαμος έσωσε τη ζωή Κύπριας παρουσιάστριας;

Ακραία καιρικά φαινόμενα βίωσαν οι κάτοικοι Λεμεσού τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου. Συγκεκριμένα, η μεγάλη βροχόπτωση κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να πλημμυρίσει δρόμους και υποστατικά.

Μάλιστα αρκετοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους λόγω της μεγάλης εισροής του νερού. Ανάμεσα στα θύματα και η γνωστή παρουσιάστρια η οποία λίγο πριν διασκέδαζε με την παρέα της και τον Μάριο Πρίαμο σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Η ίδια εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της και άρχισε να καλεί για βοήθεια. Για καλή της τύχη ο Πρίαμος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί πολύ από το σημείο και την βοήθησε να βγει από το αυτοκίνητο της με ασφάλεια χωρίς να τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά. «Εκείνη τη στιγμή πάνω στον πανικό μου, είδα έναν άνθρωπο που έτρεξε να με απεγκλωβίσει από το παγιδευμένο αυτοκίνητο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιος είναι. Τελικά, μετά από το σοκ, αντιλήφθηκα ότι ήταν ο Μάριος Πρίαμος και τότε τον ευχαρίστησα. Μου έσωσε τη ζωή και του χρωστώ πολλά γι’ αυτό!» δήλωσε η παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Πάρτι Στο Χωριό», Μαρία Μόργκαν Νικολάου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS