CELEBRITIESSHOWBIZΠώς βαθμολογούμε τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις Κυπρίων παρουσιαστριών; (εικόνες)

Πώς βαθμολογούμε τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις Κυπρίων παρουσιαστριών; (εικόνες)

Με την Άνοιξη να κάνει την είσοδό της, Κύπριες παρουσιάστριες ανανέωσαν για τα καλά την γκαρνταρόμπα τους. Ακολούθησαν τις τάσεις όπως προστάζει η μόδα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 και πρόσθεσαν τις δικές τους πινελιές.

Τι επέλεξαν λοιπόν να φορέσουν οι Κύπριες παρουσιάστριες/πανελίστριες για να υποδεχτούν την Άνοιξη;

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επέλεξε ένα κοντό φορεματάκι σε λευκή απόχρωση και αραιή πλέξη.  Ένα σύνολο που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και τη λεπτή σιλουέτα της. Επίσης, η  παρουσιάστρια προτίμησε γι΄αυτό το outfit να μαζέψει τα μαλλιά της και να μη φορέσει καθόλου αξεσουάρ διατηρώντας έτσι ένα λιτό και απέριττο αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτό που μας ξένισε ήταν το τόσο έντονο λευκό στις αρχές ακόμα της σεζόν (8/10).

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποχαιρέτησε τον Φεβρουάριο με ένα μακρύ φόρεμα με έντονα μοτίβα και φωτεινές αποχρώσεις. Στο φόρεμά της επικρατούσε έντονα το ethnic στοιχείο, που μπορούμε να πούμε ότι της πήγαινε πολύ. Η Χριστιάνα, ενώ φόρεσε τα σωστά αξεσουάρ που ταίριαζαν με το σύνολο, το χτένισμα που ακολούθησε ήταν αρκετά «επιμελημένο» για το συγκεκριμένο outfit. Ίσως να θέλαμε να τη δούμε με κάτι πιο ανέμελο όπως μια χαλαρή κοτσίδα (8/10).

Η Έλενα Θεοδώρου φόρεσε ένα κρουαζέ φόρεμα  με ασπρόμαυρες ρίγες και βολάν στα μανίκια. Μια αέρινη επιλογή για την εποχή που αναδείκυε την λεπτή σιλουέτα της. Το κορίτσι του «Όλα Για Σένα» έκανε έναν πολύ trendy συνδυασμό αφού θέλησε να συνδυάσει το συγκεκριμένο φόρεμα με τα αγαπημένα της sneakers. Λεπτομέρεια που ξεχώριζε στο outfit της ήταν τα χαμηλά καλτσάκια από δίχτυ. Ωστόσο, το άσπρο – μαύρο ήταν αρκετά έντονο τόσο στο ρούχο, όσο και στα παπούτσια, γεγονός που δημιουργούσε μια υπερβολή στο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η Έλενα επέλεξε πολύ σωστά να μαζέψει τα μαλλιά της ψηλά αναδεικνύοντας τους μεγάλους κρίκους της. (7/10)

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου εμφανίστηκε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης με έναν πολύ δροσερό συνδυασμό. Επέλεξε ένα φλοράλ σύνολο που αποτελείτο από crop top και κοντή φούστα.  Το outfirt της συμπλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα με κορδόνια. Παρόλο που το σύνολο έδειχνε αέρινο, ίσως να ήταν υπερβολικό για τις αρχές της Άνοιξης (6/10).

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS