CELEBRITIESSHOWBIZΠόσα κιλά ζυγίζουν οι αγαπημένες μας celebrities;

Πόσα κιλά ζυγίζουν οι αγαπημένες μας celebrities;

Είτε διάσημες είτε όχι, όλες οι γυναίκες έχουμε το λεγόμενο «άγχος της ζυγαριάς». Είτε έχουμε περιττό βάρος και θέλουμε να το χάσουμε, είτε είμαστε αδύνατες και θέλουμε να προσθέσουμε λίγα κιλάκια στη σιλουέτα μας. Πριν πάτε να ζυγιστείτε επειδή σας το θυμίσαμε, δείτε την gallery που ακολουθεί, δέκα καλλονές γνωστές κυρίες της showbiz, που έχουν αποκαλύψει τα κιλά τους σε συνεντεύξεις τους και που οι περισσότερες έχουν παραδεχθεί πως είναι περήφανες για τις καμπύλες τους.

Ελεονώρα Μελέτη

meleti

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη το 2011 με αφορμή τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars, είχε αποκαλύψει πως το ύψος της είναι 1, 71 μ. και πως ζυγίζει 60 κιλά.

Jennifer Lopez

lopez

Η 46χρονη star και μανούλα δύο παιδιών, έχει ύψος 1, 65 μ. και ζυγίζει περίπου 59 κιλά. Τα πληθωρικά της οπίσθια προκαλούν πάντα τον θαυμασμό.

Kim Kardashian

karda

Η 35χρονη έχει ύψος 1,59 μ και το βάρος είναι 63 κιλά. Και στις δύο εγκυμοσύνες της πήρε περίπου 25 κιλά. Επειδή το δεύτερο παιδάκι της το γέννησε μόλις πριν από δύο μήνες, κάνει τεράστια προσπάθεια αυτή τη στιγμή να χάσει το περιττό βάρος.

Jessica Alba

alba

Η ηθοποιός έχει ύψος 1,69 μ. και ζυγίζει περίπου 55 κιλά κιλά. Μετά τις εγκυμοσύνες της χρειάστηκε να χάσει 11 κιλά ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Δέσποινα Βανδή

vandi
Η τραγουδίστρια το 2010 είχε αποκαλύψει ότι το ύψος είναι 1,68 μ. και τα κιλά της είναι 52, όταν είναι σε περίοδο δουλειάς. Παίρνει κάποια κιλάκια μόνο όταν χαλαρώνει.

Rihanna

rihanna

Η sexy 28χρονη τραγουδίστρια έχει ύψος 1, 73 μ. και ζυγίζει 57 κιλά. Πολύ τυχερή αν σκεφτούμε και τις καμπύλες της.

Adele

adele

Η 27χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια έχει ύψος 1,75 και το βάρος της περίπου 90 κιλά. Δεν της αρέσουν οι δίαιτες και τα γυμναστήρια, ωστόσο τους τελευταίους μήνες κάνει κάποιες προσπάθειες να χάσει βάρος.

Blake Lively

blake
Η 28χρονη ηθοποιός έχει ύψος 1, 78 μ. και το βάρος της είναι 59 κιλά. Η ίδια αποδίδει την άψογη σιλουέτα της στον καλό της μεταβολισμό.

Ελένη Μενεγάκη

menegaki

Η 46χρονη παρουσιάστρια ζυγίζει 60 κιλά, όπως αποκάλυψε η ίδια πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της. Τέλειες αναλογίες μετά από τέσσερις γέννες, έτσι δεν είναι;

Beyoncé

beyonce
Η sexy τραγουδίστρια έχει ύψος 1, 69 μ. και ζυγίζει 59 κιλά. Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της Blue Ivy αποκάλυψε ότι με την εγκυμοσύνη είχε πάρει περίπου 25 κιλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS