CELEBRITIESSHOWBIZΠρόσωπο έκπληξη στο «Τhe Voice»

Πρόσωπο έκπληξη στο «Τhe Voice»

Μετά τον Γιώργο Καπουτζίδη και ο Κωστής Μαραβέγιας ανακοινώνει μέσω των social media την αποχώρησή του από το μουσικό ριάλιτι, ενώ το Σκάι βρίσκεται ένα βήμα πριν να ανακοινώσει το όνομα του νέου παρουσιαστή.

Πρόσωπο που ανήκει τελικά στο δυναμικό του Σκάι θα αναλάβει όπως όλα τα ενδεχόμενα δείχνουν την παρουσίαση του νέου κύκλου του τάλεντ σόου, την παραγωγή του οποίου κρατά πάντα ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali και η εταιρεία του Acun Medya. Η φάση των pre casting ολοκληρώνονται σύντομα και το παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη. Τελικά τα σενάρια που ήθελαν έναν εκ των παρουσιαστών του καναλιού, Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργο Λιάγκα και Νίκο Μουτσινά, να αναλαμβάνουν την παρουσίαση φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.gr παρουσιαστής στο εν λόγω πρότζεκτ κατά πάσαν πιθανότητα θα είναι ο Γιώργος Λιανός. Παρόλο που δεν έχει «κλειδώσει», αλλά συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει τα ηνία από τον προκάτοχό του Γιώργο Καπουτζίδη.

Από την άλλη σαν κεραυνός έσκασε η είδηση ότι και ο Kωστής Μαραβέγιας αποχωρεί από το «The Voice». Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram «Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο “Voice”, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς. Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό. Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη. Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του. Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις. Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS