CELEBRITIESSHOWBIZΡούλα Κορομηλά: Αδυνατισμένη και με ανανεωμένη εμφάνιση ετοιμάζει το νέο της τηλεοπτικό...

Ρούλα Κορομηλά: Αδυνατισμένη και με ανανεωμένη εμφάνιση ετοιμάζει το νέο της τηλεοπτικό βήμα

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Είναι μια από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της έπειτα από αρκετό καιρό, μαζί με τον αδερφό της, Θανάση Κορομηλά, την παλαιότερη συνεργάτιδά της, Μαίρη Κούσουλα, και φιλική τους παρέα. Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίνο, μετά από πρόσκληση του καλού της φίλου, Χάρη Λεμπιδάκη. Η παρουσιάστρια έφτασε συνοδευόμενη από τον αδερφό της και, όπως μπορεί αμέσως να παρατηρήσει κανείς, είναι φανερά αδυνατισμένη, εντυπωσιάζοντας με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Χαμογελαστή και με καλή διάθεση διασκέδασε με το πρόγραμμα των δύο τραγουδιστών, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά, και αναχώρησε από το νυχτερινό κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες.Όσον αφορά τις καλοκαιρινές της διακοπές, ίσως ταξιδέψει για λίγες ημέρες στη Μύκονο, παρόλο που δε διατηρεί πια την εξοχική της κατοικία στο νησί, ενώ το υπόλοιπο καλοκαίρι θα το περάσει στο σπίτι της, στην Κηφισιά, παρέα με καλούς της φίλους.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα σχεδιάζει πολύ προσεκτικά την τηλεοπτική της επιστροφή, η οποία αναμένεται να γίνει τους πρώτους μήνες του 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS