CELEBRITIESSHOWBIZΡουβάς-Ζυγούλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή τους από τον Άγ. Δομίνικο

Ρουβάς-Ζυγούλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή τους από τον Άγ. Δομίνικο

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα του «Survivor» το τελευταίο διάστημα είναι η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο και όσα θα συμβούν στο νησί με την παρουσία του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στον εξωτικό προορισμό παρέα με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και όπως είδαμε από τους λογαριασμούς τους στα social media πέρασαν μοναδικά. Απόψε μάλιστα μαθαίνουμε τι έκανε στο ριάλιτι επιβίωσης ο απόλυτος Έλληνας star.

Πριν από λίγη ώρα, Κάτια και Σάκης προσγειώθηκαν στην Ελλάδα και οι κάμερες από όλα τα κανάλια ήταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τους συναντήσουν. Παρά το πολύωρο ταξίδι, το ζευγάρι δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις σε όσους έδωσαν το παρών τους.

«Περάσαμε υπέροχα. Ήταν μία εβδομάδα με πολλές εκπλήξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς να θέλει να κάνει περαιτέρω αποκαλύψεις για όσα θα δούμε στο «Survivor».

Ήταν όμως ένα είδος… μήνας του μέλιτος αυτό που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο;

Τότε ο τραγουδιστής ρώτησε τρυφερά τη σύζυγό του: «Αγάπη μου πού θέλεις να σε πάω ταξίδι;». Η πανέμορφη αγαπημένη του απάντησε: «Κάθε ευκαιρία είναι καλοδεχούμενη για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Βοηθούσε πολύ το τοπίο που ήταν full εξωτικό…»

Σε ότι αφορά το «X-Factor», ο Σάκης απάντησε: «Είμαι πολύ έτοιμος. Βέβαια θα γίνει την άλλη εβδομάδα τελικά… Εγώ ήρθα φορτσάτος για μεθαύριο!».

Ανάμεσα σε άλλα και οι δύο εξήγησαν πως τους έλειψαν τα παιδιά τους. Ενώ δεν σταμάτησαν να έχουν επικοινωνία μαζί τους μέσω facetime.

Πώς πάνε όμως οι ετοιμασίες για το γάμο; Η Κάτια αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει τις προετοιμασίες και πρόβες για το νυφικό, ενώ τα παιδιά τους, όλα μαζί θα είναι παρανυφάκια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS