CELEBRITIESSHOWBIZΣάλος με την επίδειξη της Beckham-Επανέφερε τα υπερβολικά αποστεωμένα μοντέλα

Σάλος με την επίδειξη της Beckham-Επανέφερε τα υπερβολικά αποστεωμένα μοντέλα

Η Βικτώρια Μπέκαμ παρουσίασε την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή της 2017 στην Νέα Υόρκη με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους και την ίδια να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η σχεδιάστρια και πρώην κορίτσι των Spice Girl έντυπωσίασε με τα ρούχα της, κάνοντας σχεδόν ριζική αλλαγή στο office look που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια και δείχνοντας το ταλέντο της σε πιο sexy-chic βραδινά κομμάτια.

https://www.instagram.com/p/BKOgfaeD9kO/

Με το μαύρο χρώμα, τα αυστηρά midi φορέματα, τα λευκά πουκάμισα και τις παντελόνες να δίνουν τη θέση τους σε μεταξένια lingerie κομμάτια, φλοραλ παντελόνες και tailor made statement αξεσουάρ, η Μπέκαμ απέδειξε πως έχει το ταλέντο και την δημιουργικότητα που χρειάζεται ένας σχεδιαστής.

 


Ωστόσο, το μόνο που έκανε αρνητική εντύπωση στα διεθνή μέσα ήταν κυρίως τα μοντέλα που επιλέχθηκαν για το runway με τα περισσότερα να είναι υπερβολικά αδύνατα.

Σε μία περίοδο που τα oversized μοντέλα «εισχωρούν» όλο και περισσότερο στο συγκεκριμένο χώρο, οίκοι (κυρίως Γαλλικοί) απαρνιούνται την εικόνα του skinny, η Μπέκαμ φαίνεται να αδιαφορεί για αυτές τις καινοτομίες, φανερώνοντας πως τα ρούχα της δείχνουν πιο ωραία σε σωμτότυπα σαν το δικό της (δηλαδή πολύ αδύνατο).

Μάλιστα ένα από τα μοντέλα της, η Γαλλίδα Καμίλ Χούρελ, έχει διάμετρος μέσης περίπου 60εκ. Μέγεθος που αντιστοιχεί σε ένα 8χρονο κορίτσι.

https://www.instagram.com/p/BKOPsVaDLQI/

Και όλα αυτά τη στιγμή που η Βικτόρια Μπέκαμ έχει αναφέρει στο παρελθόν πως είναι κατά των ανορεκτικών μοντέλων στις πασαρέλες.

«Είχα casting την προηγούμενη εβδομάδα και είχα δει μερικά πολύ αδύνατα μοντέλα, τα οποία δεν μπορούσα να τα συμπεριλάβω στο team. Επίσης εμπνέομαι από γυναίκες σε όλα τα μεγέθη» είχε αναφέρει σε μία καμπάνια το 2010.
Παρ΄όλα αυτά η Βικτόρια απέσπασε το χειροκρότημα των λαμπερών της καλεσμένων και κυρίως του άνδρα της Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Άννα Γουίντουρ που βρισκόταν στο front row.

https://www.instagram.com/p/BKOgABSBwlc/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS