CELEBRITIESSHOWBIZΣάλος με τον Άλεκ Μπάλντουιν: Έσπασε κινητό γυναίκας που του ζητούσε να...

Σάλος με τον Άλεκ Μπάλντουιν: Έσπασε κινητό γυναίκας που του ζητούσε να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη» (βίντεο)

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο και έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις για διάφορα ζητήματα. 

Στο επίκεντρο αντιδράσεων βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, εξαιτίας ενός περιστατικού που συνέβη σε καφετέρια και από όπου κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο twiiter, που δείχνει τον ηθοποιό να σπάζει το κινητό μιας γυναίκας που του ζητούσε να εκφράσει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη, με αφορμή το ζήτημα του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε επίσης: O Alec Baldwin στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust» (βίντεο)

Το βίντεο έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις για την ελευθερία του λόγου, την ακτιβισμό και τη συμπεριφορά των διασημοτήτων.

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι. Απλά πες “ελευθερώστε την Παλαιστίνη”. Γ… το Ισραήλ, γ… τον σιωνισμό» ακούμε να επιμένει η γυναίκα με τον Μπάλντουιν να της δείχνει την έξοδο. Λίγο αργότερα όμως και φανερά εκνευρισμένος της χτυπά το κινητό τηλέφωνο και το ρίχνει κάτω.

Όπως θα δείτε, αρχικά ο 66χρονος ηθοποιός περίμενε στην ουρά σε μια καφετέρια και τον πλησίασε η γυναίκα η οποία του ζητούσε να πει “Ελευθερώστε την Παλαιστίνη”. Αρχικά ο Μπάλντουιν αδιαφορούσε όμως στο τέλος αρπάζει το κινητό της γυναίκας και το χτυπά στο έδαφος

Η γυναίκα στη συνέχεια φωνάζει και κατηγορεί τον Μπάλντουιν για επίθεση, ενώ αυτός φεύγει από την καφετέρια. Πάντως, το περιστατικό έχει διχάσει την κοινή γνώμη, με κάποιους να επικρίνουν την οργή του Μπάλντουιν και άλλους να υποστηρίζουν το δικαίωμά του να μην εμπλακεί σε πολιτικές συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης: Άλεκ Μπάλντουιν: Αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Το Σωματείο Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει κάθε μορφή βίας. Ο Μπάλντουιν έχει ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του, λέγοντας ότι “είχε μια άσχημη μέρα”.

Το περιστατικό εγείρει ερωτήματα για την ισορροπία μεταξύ της ελευθερίας του λόγου και του σεβασμού προς τους άλλους. Θίγει επίσης το ζήτημα της παρενόχλησης των διασημοτήτων και τα όρια της ιδιωτικής ζωής τους. Παράλληλα, φέρνει στο προσκήνιο το παλαιστινιακό ζήτημα και την ένταση που επικρατεί στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS