CELEBRITIESSHOWBIZΣάββας Πούμπουρας: Τρεις μήνες πριν γίνει μπαμπάς αποκαλύπτει το φύλο του μωρού...

Σάββας Πούμπουρας: Τρεις μήνες πριν γίνει μπαμπάς αποκαλύπτει το φύλο του μωρού τους (pics)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού έχει ξεκινήσει και οι δυο μέλλοντες γονείς ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους.

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη μετράνε επτά χρόνια σχέσης, ενώ τον Ιούλιο του 2017, ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύπρο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την 1η Αυγούστου ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα του επικείμενου ερχομού του μωρού τους με μία τρυφερή και αστεία φωτογραφία στο Instagram.

Η σύζυγός του Αρετή, διανύει πλέον τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μόλις πριν από λίγες ώρες, ο μέλλοντας μπαμπάς ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους για πρώτη φορά το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Ο Σάββας Πούμπουρας αν και είναι αρκετά ενεργός στα social media διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή.
Με τη σύζυγό του είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ το 2017 ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας.
Την 1η Αυγούστου ο διάσημος παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι περιμένουν το πρώτο τους μωρού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το φύλο του.
…κάτι που έκανε μόλις χθες! “Έρχεται κόρη.. Θα τα πληρώσω όλα.. Αξία; ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ”
Κοριτσάκι λοιπόν είναι το πρώτο μωράκι που περιμένουν ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγός του, Αρετή. Με το καλό, ευχόμαστε εμείς!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS