CELEBRITIESSHOWBIZΣε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Ζένιος στην νέα σειρά του Alpha Κύπρου

Σε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Ζένιος στην νέα σειρά του Alpha Κύπρου

Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Ζένιο, στο νέο τηλεοπτικό βήμα του, στην εβδομαδιαία σειρά του Alpha Κύπρου, «Κόκκινο νυφικό».

Μετά την επιτυχημένη πορεία του σε ρόλους που άφησε την σφραγίδα του, όπως αυτοί του Μανώλη, στην σειρά που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό και μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, “Μανώλης και η Κατίνα”, του Ρίκκου Μάππουρου στους “Τάκκους” του οποίου οι ατάκες άφησαν εποχή, αλλά και της τελευταίας τηλεοπτικής του επιτυχίας, του «Διαμαντή» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» που το έκανε γνωστό και εκτός των συνόρων της χώρας μας, ο επιτυχημένος ηθοποιός θα υποδυθεί ένα ρόλο έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Ζένιος: «Ήμουν σε κώμα για 16 μέρες. Πέθανα!»

Στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ο ηθοποιός θα έχει ρόλο παπά και πιο συγκεκριμένα του Παπα-Φώτη, άνθρωπου του Θεού, αυστηρών αρχών, «παλαιάς κοπής» παπάς και άνθρωπος, όπως μας ενημερώνουν οι συντελεστές της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Ζένιος: «Τα εγγόνια μου είναι όλη μου η ζωή»

Ο Σταύρος Ζένιου αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας σειράς και για τον λόγο αυτό έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Κάτι που φρόντισε να μας δείξει μέσα από τον λογαριασμό του σε video που ανέβασε στο Instagram και είναι σχεδόν αγνώριστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS