CELEBRITIESSHOWBIZΣταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός: Δείτε το υπέρκομψο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός: Δείτε το υπέρκομψο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός απέκτησαν πρόσφατα το τρίτο τους παιδί και αποτελούν πλέον μία τρίτεκνη οικογένεια. Το σπίτι τους δε θα μπορούσε παρά να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, ασφαλές δηλαδή για τα παιχνίδια των τριών παιδιών, αλλά και με υψηλής αισθητικής διακόσμηση για να αντιπροσωπεύει την όμορφη Σταματίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννα!

Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, της έκανε πρόταση γάμου στους 6 μόλις μήνες που ήταν μαζί με τη συγκατοίκηση να έρχεται αμέσως και τη Σταματίνα να μετακομίζει στο σπίτι του. Με κυρίαρχο χρώμα το λευκό και υλικό το ξύλο, επικρατεί μινιμαλισμός σε κάθε σημείο του σπιτιού, με την παρουσιάστρια να απεχθάνεται οτιδήποτε κραυγαλέο και κιτς. Ας δούμε φωτογραφίες του λογαριασμού της Σταματίνας που φανερώνουν μικρές πτυχές του σπιτιού, επιβεβαιώνοντας του λόγου το αληθές.

 

View this post on Instagram

Τι κι αν ξεκίνησαν οι διακοπές του Πάσχα… το μυαλό μας είναι ακόμα σε αυτά που συζητούσαμε μέχρι προχθές στο σχολείο για τους δεινοσαύρους. Τόσο «εξωτικό» που οι μικρές ήθελαν να γεμίσουν με ακόμα περισσότερες εικόνες το μυαλό τους και έτσι βρισκόμαστε να σερφάρουμε παρέα και να ψάχνουμε τυραννόσαυρους και βροντόσαυρους. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να μαθαίνουν, ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτουν και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους. Και από τη μια σκέφτομαι πόσα μπορούν να ανακαλύψουν στο internet αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι αν σε λίγα χρονιά θα μπορούν να χαζεύουν εικόνες μόνες τους χωρίς να ανησυχώ …! #kalyteroskosmos

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS