CELEBRITIESSHOWBIZΣτιγμιότυπα από το γάμο του Ρώσου Κροίσου στην Πάφο, όπου τραγούδησε η...

Στιγμιότυπα από το γάμο του Ρώσου Κροίσου στην Πάφο, όπου τραγούδησε η Αγκιλέρα

Σε γάμο Ρώσου Κροίσου στην Κύπρο τραγούδησε το βράδυ της Τετάρτης η Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία κατέφθασε στο νησί μας τη Δευτέρα, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τους χορευτές και όλη την ομάδα της.

Η τέλεση του γάμου έγινε χθες, στο ξενοδοχείο Anassa στην Πάφο, ενώ σήμερα θα ακολουθήσει γλέντι, με την Κριστίνα Αγκιλέρα και τον τραγουδιστή Τζέισον Ντελούρο να αναλαμβάνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να γίνει ρήψη πυροτεχνημάτων.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε και χθες στη σκηνή που στήθηκε ειδικά για το γάμο του πολυεκατομμυριούχου και τραγούδησε προς τιμήν του ζευγαριού και των καλεσμένων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Κύπρο η Christina Aguilera για γάμο Ρώσου Κροίσου -Όλες οι πληροφορίες (βίντεο)

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και η ομάδα της, ψυχαγώγησαν τους παρευρισκόμενους με το σόου τους, κατά τη διάρκεια του οποίου η Αγκιλέρα τραγούδησε με την εκρηκτική φωνή της τις πιο γνωστές επιτυχίες της, όπως το «Dirty».

Στο βίντεο που ακολουθεί, το ζευγάρι χορεύει τον πρώτο χορό, με την Κριστίνα Αγκιλέρα στο μικρόφωνο.

Από τη γαμήλια διακόσμηση, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, ξεχωρίζουν τα ροζ και λευκά τριαντάφυλλα που ήταν σχεδόν παντού, αλλά και ο φωτισμός που στήθηκε ειδικά για το γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η έπαυλη στην Πάφο όπου μένουν η Christina Aguilera και ο σύντροφός της

Στο παρακάτω βίντεο, η τραγουδίστρια διασκεδάζει τους νεόνυμφους και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους:

Να αναφέρουμε ότι ο γάμος του Ρώσου Κροίσου έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, όχι μόνο στο άκουσμα της είδησης του ερχομού της Κριστίνα Αγκιλέρα αλλά και λόγω των εκσκαφών που έγιναν σε προστατευμένη από το πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 παραλία, προκειμένου να στηθεί η σκηνή για το σόου της τραγουδίστριας.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για περιβαλλοντική καταστροφή στην παραλία του Anassa και συγκεκριμένα σε περιοχή όπου υπάρχουν χελώνες, το ξενοδοχείο ανάρτησε στο facebook την πιο κάτω ανακοίνωση:

«Το ξενοδοχείο Anassa λειτουργεί εδώ και δύο δεκαετίες επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και ειδική ευαισθησία στις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Με την ίδια έγνοια και φροντίδα – και έχοντας εξασφαλίσει τη συναίνεση των Τοπικών Αρχών – λειτουργήσαμε και τις τελευταίες μέρες. Γι’ αυτό είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε ότι ουδεμία ζημιά ή επιβάρυνση του περιβάλλοντος έχει υπάρξει από τις ενέργειες μας.

Διαπιστώνοντας όμως ότι υπάρχει σύγχυση όσον αφορά τον φορέα που έχει την αρμοδιότητα να παραχωρεί τις σχετικές άδειες, έχουμε τερματίσει τις όποιες εργασίες, έχουμε ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους και θα σεβαστούμε πλήρως τις όποιες αποφάσεις και υποδείξεις των Αρχών.»

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από το γάμο:

Στο πάρτι βρέθηκε κι ένας από τους παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα social media:

https://www.instagram.com/p/BYttpmWDuO-/?taken-by=xtinababyjanerutler

Οι χορευτές της Aguilera, με τους οποίους ταξίδεψε στην Κύπρο
Η προετοιμασία της σκηνής

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS