CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών»

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών»

H χθεσινή αναμέτρηση των «Διασήμων» με τους «Μαχητές» έληξε υπέρ της ομάδας των celebrities, οι οποίοι και κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία.

Οι «Μαχητές» παρά το ελάχιστο φαγητό που είχαν στη διάθεσή τους μετά την ανανέωση των προμηθειών, πήραν δυνάμεις και στην αρχή του αγώνα για την ασυλία προηγήθηκαν με 6-0. Όλα έδειχναν πως μπορούσαν να κερδίσουν, όμως η ανατροπή έγινε και οι «Διάσημοι» κατόρθωσαν να καλύψουν τη διαφορά και να ισοφαρίσουν με 9-9. Ο αγώνας κρίθηκε στη σκυταλοδρομία ανάμεσα στους Μάριο και Σάρα από τους «Μαχητές» και Ειρήνη Παπαδοπούλου και Γιώργο Αγγελόπουλο από τους «Διάσημους», με τους τελευταίους να κερδίζουν.

Οι «Μαχητές» μετά την ήττα τους, κλήθηκαν ως είθισται να ψηφίσουν τους προτεινόμενους για αποχώρηση από την ομάδα τους.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία, προτεινόμενη προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσανγκ, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, ψήφισαν προς αποχώρηση την Ελένη Δάρρα και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αντίστοιχα.

Έτσι τρεις γυναίκες η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η Ελένη Δάρρα και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση από το Survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS