CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor: Ο Αναγνωστόπουλος ή ο Βασάλος αποχωρεί σήμερα;

Survivor: Ο Αναγνωστόπουλος ή ο Βασάλος αποχωρεί σήμερα;

Μεγάλες συγκινήσεις θα έχει το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες να μη μπορούν συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς πρέπει να αποχωριστούν το μέρος όπου έζησαν πρωτόγνωρες στιγμές τους τελευταίους μήνες.

Με την αγωνία του κόσμου να έχει φτάσει στο απροχώρητο, οι 4 φιναλίστ του παιχνιδιού βάζουν φωτιά και καταστρέφουν τις καλύβες που τους φιλοξένησαν για πολλούς μήνες, ενώ μιλούν στην κάμερα χωρίς να μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Οι παίκτες του Survivor βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, μένουν σε άγνωστη τοποθεσία και είναι έτοιμοι για την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Σήμερα θα προβληθεί ένα ασυνήθιστο επεισόδιο με συγκινητικά πλάνα από την τελευταία μέρα των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ταυτόχρονα live με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει τον παίκτη που αποχωρεί.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το σημερινό επεισόδιο αναφέρει:

«Στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, θα συμμετάσχουν τρεις παίκτες. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ήδη κερδίσει μία θέση, ενώ ο τρίτος παίκτης θα αναδειχθεί μέσα από νέα ψηφοφορία που θα διεξαχθεί απόψε στις 9 το βράδυ, ανάμεσα στους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.»

Δεδομένου ότι σήμερα η ψηφοφορία θα γίνει live, δεν υπάρχουν διαρροές, ωστόσο τα προγνωστικά και οι διαδικτυακές ψηφοφορίες θέλουν να περνάει στον ημιτελικό ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μάλιστα ο Βασάλος φέρεται να έχει μεγάλη διαφορά από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Το αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι αυτή η πρόβλεψη, θα το δούμε το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS