CELEBRITIESSHOWBIZΤα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια των σταρ και η ιστορία πίσω από αυτά

Τα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια των σταρ και η ιστορία πίσω από αυτά

Από το ανεκτίμητης αξίας δαχτυλίδι της Κάθριν Μίντλετον, που κάποτε κοσμούσε το χέρι της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μέχρι το «επικό» Κ35 διαμαντένιο μονόπετρο της Μαράια Κάρεϊ που κόστισε σχεδόν επτά εκατομμύρια ευρώ, τα δαχτυλίδια αρραβώνων των διασημοτήτων είναι τόσο εντυπωσιακά όσο οι κυρίες που τα φορούν.

Γιορτάζοντας τον Άγιο Βαλεντίνο, το Hello! περνάει από το μικροσκόπιο τους μικρότερους ή μεγαλύτερους «θησαυρούς» που πρόσφατα τράβηξαν όλα τα βλέμματα στις εμφανίσεις των σταρ. Όλα έχουν κάτι κοινό: εκτός από την ομορφιά, την πολυτέλεια και την ακαταμάχητη λάμψη τους, είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο κόσμημα στην κοσμηματοθήκη των γυναικών.

Έτσι, ενώ χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν τον έρωτά τους, εμείς γιορτάζουμε τα σύμβολα αγάπης που έγιναν πρωτοσέλιδα, όταν οι κύριοι τα χάρισαν στις μέλλουσες συζύγους τους.

ΤΖΕΡΙ ΧΟΛ & ΡΟΥΠΕΡΤ ΜΕΡΝΤΟΧ

rubert

Το πρώην µοντέλο και ηθοποιός Τζέρι Χολ και ο µεγιστάνας των Μέσων ενηµέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, άρχισαν να µονοπωλούν τη δηµοσιότητα το περασµένο καλοκαίρι, όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν. Μόλις τέσσερις µήνες αργότερα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους µέσω της εφηµερίδας «The Times» που, φυσικά, ανήκει στον Μέρντοχ. Η είδηση δεν ξάφνιασε πολλούς, καθώς είχε προηγηθεί η πρώτη επίσηµη έξοδος του ζευγαριού στις Χρυσές Σφαίρες. Ο 84χρονος, ο οποίος πρόκειται να κάνει τον τέταρτο γάµο του, έδειξε πόσο πολύτιµη είναι η 59χρονη Τζέρι γι’ αυτόν, χαρίζοντάς της ένα δαχτυλίδι µε διαµάντι Marquise Κ20, που έλαµπε όσο και το χαµόγελό της. Παρόµοια µε το δαχτυλίδι της γυναίκας που πέρασε δύο δεκαετίες δίπλα στον Μικ Τζάγκερ είναι αυτά της Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς και της Βικτόρια Μπέκαµ.

jerry

ΡΟΖΙ ΧΑΝΤΙNΓΚΤΟΝ – ΓΟΥΑΪΤΛΙ & ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ

Όταν περπάτησαν µαζί στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, η ολοκαίνουργια προσθήκη στο χέρι της Βρετανίδας καλλονής τράβηξε όλα τα βλέµµατα. Αποτελούµενο από ένα vintage διαµάντι στο κέντρο και αρκετά µικρότερα στο δέσιµο, το εντυπωσιακό µονόπετρο δόθηκε από τον ηθοποιό στην αγαπηµένη του στην πέµπτη επέτειο της σχέσης τους. «Ο Τζέισον ήταν ενθουσιασµένος που βρήκε το κατάλληλο δαχτυλίδι για τη Ρόζι», δήλωσε αποκλειστικά ο κοσµηµατοπώλης Νέιλ Λέιν, προσθέτοντας: «Μπορείς να δεις την ευτυχία στα πρόσωπά τους, όταν βρίσκονται µαζί».

</p

ΕΥΑ ΛΟΝΓΚΟΡΙΑ & ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΣΤΟΝ

Η Λατίνα ηθοποιός δεν µπορούσε να κρύψει τη χαρά της όταν ο επιχειρηµατίας σύντροφός της τής έκανε πρόταση γάµου µ’ ένα δαχτυλίδι µε τεράστιο ρουµπίνι και διαµάντια, στη διάρκεια διακοπών τους στο Ντουµπάι, το Δεκέµβριο του 2015. Η Λονγκόρια έχει ανέβει ήδη δύο φορές τα σκαλιά της εκκλησίας, µε εξίσου εντυπωσιακά µονόπετρα, όπως αυτό που της είχε χαρίσει ο Τόνι Πάρκερ, το οποίο αποτελούνταν από 248 πολύτιµες πέτρες Κ5 συνολικά.

eva

LADY GAGA & ΤΕΪΛΟΡ ΚΙΝΕΪ

Ένα διαµαντένιο µονόπετρο Κ10 σε σχήµα καρδιάς ήταν το δώρο αγάπης και αφοσίωσης του ηθοποιού προς την εκκεντρική αγαπηµένη του, ανήµερα της γιορτής των ερωτευµένων, πέρυσι. Έχοντας την υπογραφή µιας από τις πιο δηµοφιλείς σχεδιάστριες κοσµηµάτων του Χόλιγουντ, της Lorrain Schwartz, το δαχτυλίδι είναι ακόµα πιο προσωπικό, καθώς φέρει στο εσωτερικό του τα αρχιγράµµατα του ζευγαριού, «Τ» και «S» –το πραγµατικό όνοµα της Lady Gaga είναι Στέφανι.

ladygaga

gaga

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ & ΚΑΝΙΕ ΓΟΥΕΣΤ

Ο υπερβολικός Κάνιε έκλεισε ένα ολόκληρο γήπεδο µπέισµπολ, προσέλαβε µια 50µελή ορχήστρα και έγραψε στον πίνακα του σκορ «Pleeease Marry Meee!!!», για να κάνει την πρόταση-έκπληξη στη σύντροφό του, Κιµ. Εκείνη απάντησε θετικά στον ράπερ και ο Κάνιε της χάρισε ένα διαµαντένιο δαχτυλίδι Κ15 της Lorrain Schwartz.

kardashian

kim

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ & ΤΖΑΣΤΙΝ ΘΕΡΟΥ

Το ζευγάρι άφησε άφωνο το Χόλιγουντ όταν τον περασµένο Αύγουστο έκανε το γάµο του µυστικά. Ωστόσο, το χέρι της 46χρονης ηθοποιού κοσµούσε από το 2012 το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο αγαπηµένος της. Σύµφωνα µε φήµες, το διαµάντι είναι Κ8.

jennifer

ΜΑΡΑΪΑ ΚΑΡΕΪ – ΤΖΕΪΜΣ ΠΑΡΚΕΡ

Όταν ένας δισεκατοµµυριούχος διαλέγει δαχτυλίδι αρραβώνων για τη µέλλουσα σύζυγό του, δεν µπορεί παρά να είναι κάτι ιδιαίτερο. Αυτό ισχύει, φυσικά, για τον Τζέιµς Πάρκερ, τον τέταρτο πιο πλούσιο άνθρωπο της Αυστραλίας, ο οποίος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάµου στη Μαράια Κάρεϊ. Η εικόνα µιλάει από µόνη της και το Κ35 διαµαντένιο µονόπετρο σίγουρα δεν απογοήτευσε την τραγουδίστρια η οποία, όπως δήλωσε, όταν το φοράει δυσκολεύεται να σηκώσει το χέρι της (sic)!

careyt

ΚΑΘΡΙΝ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ & ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαµ χάρισε στη µέλλουσα σύζυγό του, Κάθριν Μίντλετον, το δαχτυλίδι της µητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, όλος ο κόσµος συγκινήθηκε από τη ροµαντική κίνηση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου. Ένα από τα πιο αναγνωρίσιµα µονόπετρα στην ιστορία των κοσµηµάτων, αλλά κι ένα απ’ αυτά που έχουν αναπαραχθεί σε εκατοµµύρια αντίγραφα, αποτελείται από ένα οβάλ Sri Lankan sapphire Κ12, το οποίο κοσµούν 14 διαµάντια. Το σχεδιασµό και την κατασκευή του είχε αναλάβει ο βασιλικός χρυσοχόος Γκάραντ, κι όταν ο πρίγκιπας Κάρολος το πρόσφερε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα κόστιζε 40.000 δολάρια. Σήµερα το κόσµηµα, το οποίο αρχικά είχε δοθεί στον πρίγκιπα Χάρι, είναι ανεκτίµητης αξίας.

dianakate

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ & ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΑΙΜΟΣ

Μπορεί το ζευγάρι να µη µιλάει για τη σχέση του, ωστόσο τα σχόλια που ανταλλάσσουν στα social media, αλλά και οι κοινές φωτογραφίες που αναρτούν, προδίδουν έναν µεγάλο έρωτα. Η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, και ο Φίλιππος Λαιµός, γιος του Νίκου Λαιµού, αρραβωνιάστηκαν µόνοι, µυστικά, στις Μαλδίβες, κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους, και µετά το ανακοίνωσαν στους δικούς τους, αν και όλοι γνώριζαν πως ο έρωτάς τους θα είχε αίσιο τέλος.

monopetra-19

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS