CELEBRITIESSHOWBIZΤατουάζ! Ποιος Κύπριος ηθοποιός πρέπει να χάσει 18 ολόκληρα κιλά για τον...

Τατουάζ! Ποιος Κύπριος ηθοποιός πρέπει να χάσει 18 ολόκληρα κιλά για τον νέο του ρόλο;

Δυναμικός, δωρικός, ακέραιος! Αυτός είναι ο ταξίαρχος του Αστυνομικού Τμήματος Πειραιά που θα εισβάλει στα τελευταία πέντε επεισόδια της επιτυχημένης κοινωνικής σειράς του Alpha «Τατουάζ» για τη φετινή σεζόν.

Ο Κούλλης Νικολάου, μετά τις αλλεπάλληλες πιέσεις του συνεργάτη του και σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου, θα μπει στο πλατό του σίριαλ, μέσα στις επόμενες ημέρες, και θα υποδυθεί τον διευθυντή ενός μάχιμου αστυνομικού τμήματος τον αυστηρό και σκληρό Δημήτρη. Όπως αποκάλυψε στην espresso έχει μπει στη διαδικασία να χάσει 18 κιλά! Πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν θα τον δούμε με τα κανονικά του κιλά και στο ξεκίνημα της νέας θα τον δούμε με πολύ λιγότερα.

Ο ηθοποιός από την όμορφη Κύπρο μιλά στην εφημερίδα για την τεράστια επιτυχία του «Τατουάζ» και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το ρόλο του.

«Δικαιούμαι να είμαι χαρούμενος, γιατί φέτος η σειρά τα έβαλε με όλους και με όλα και η καλή μυθοπλασία νίκησε. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε, πρώτα ο Θεός, και του χρόνου, πάντα στον Alpha. Στις 10 Ιουνίου σταματάμε τα γυρίσματα για φέτος και στις 25 του μήνα μπαίνουμε ξανά για γυρίσματα, για τα επεισόδια της νέας σεζόν, με το ίδιο πάθος. Είναι αλήθεια ότι ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος της δουλειάς του παραγωγού που έπεσε στους ώμους μου που έτρεχα και δεν έφτανα! Ο Ανδρέας με παρακαλούσε να παίξω στη σειρά. Δεν γινόταν χρονικά», λέει και συμπληρώνει:

«Ώσπου η Βάνα Δημητρίου έγραψε, δηλαδή… κέντησε, έναν ρόλο για μένα, αυτό του ταξίαρχου, ο οποίος θα μπει στη σειρά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων των ηρώων. Καθαρόαιμο αρσενικό, με λόγο τιμής, με ήθος, με μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια, το επάγγελμα του, την κοινωνία. Ένας ρόλος καταλυτικός και με πολύ background. Ο ήρωας μου έχει ένα παρελθόν που τον έχει σημαδέψει. Λεν μπορώ να σας αποκαλύψω, περισσότερα, αλλά η Βάνα έχει βάλει τον Δημήτρη να μπαίνει βαθιά έως και στα άδυτα της παιδικής πορνογραφίας και της εκμετάλλευσης ανηλίκων».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS