CELEBRITIESSHOWBIZThe (social) media darlings: Ποιες αγαπά το Instagram για το στιλ τους;

The (social) media darlings: Ποιες αγαπά το Instagram για το στιλ τους;

Κάθε τους εμφάνιση γίνεται viral, κάθε φόρεμα που λανσάρουν ξεπουλάει στα ράφια και κάθε τους απλή βόλτα στην πόλη ακολουθείται από χιλιάδες κλικ στο Instagram… Είναι οι απόλυτες μούσες του στιλ και η δύναμή τους μετριέται κάθε μέρα στα social media.

Της Τώνιας Σταυρινού

THE HOLYWOOD STAR

Angelina Jolie

angelina

Τι γίνεται όταν μια μάλλον κακόγουστη χολιγουντιανή καλλονή αρχίζει να αφαιρεί -και να αφαιρεί και να αφαιρεί- από την εμφάνιση της; Αναγεννιέται σε style icon! Η Angelina Jolie ανακάλυψε την ασφάλεια του all black για το καθημερινό της ντύσιμο, εναλλάσσοντας το με απόλυτο λευκό και χρυσές πινελιές. Τα στενά μαύρα παντελόνια και οι γραμμές του ανδρικού tailoring έγιναν ο καλύτερός της σύμμαχος τα τελευταία χρόνια, ενώ στις ελάχιστες χρωματικές της εξαιρέσεις επιλέγει πράσινο σμαραγδί και χρυσές τουαλέτες που παραπέμπουν στις θεές του παλαιού Hollywood.

THE ROYAL

Kate Middleton

katemiddleton

Με την πειθαρχία ενός στρατιώτη και την προσήλωση μοναχού, η αδιάφορη Kate της γειτονιάς, μεταμορφώθηκε από φοιτητριούλα σε πριγκίπισσα με φανατικούς «ακόλουθους» του στιλ της. Αφού έχασε (υπερβολικά) κιλά επένδυσε σε ραφινάτα παλτά με τολμηρά χρώματα, wrapped φορέματα, σε σχήμα κλεψύδρας αλλά και σε στενές γραμμές. Στις πιο casual εμφανίσεις της ακολουθεί τη συνταγή Audrey Hepburn με στενό παντελόνι, μπαλαρίνα, πουκάμισο και σακάκι. Κλασική; Ναι. Ανιαρή; Κάθε άλλο. Η Kate ακροβατεί περίφημα ανάμεσα στις τάσεις της μόδας και τον καθωσπρεπισμό μιας διαδόχου.

THE POWER WOMAN

Amal Alamuddin

amalalamuddin

Τα media έχουν πάθει φρενίτιδα με τη διάσημη δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που τα βάζει με κυβερνήσεις και απολυταρχικά καθεστώτα σε διεθνή δικαστήρια, και μετά τα πίνει σε clubs του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης με τον αγαπημένο της George Clooney. Το στιλ της εκπέμπει αυτοπεποίθηση και μια διάθεση να απελευθερώσει τη «γυναίκα καριέρας» από τα δεσμά της μονοτονίας του γκρι ταγέρ. Λατρεύει τους αναπάντεχους συνδυασμού, φοράει με την ίδια άνεση μίνι φορέματα και σκισμένα τζιν, αέρινα θηλυκά φλοράλ και βαριές λεοπάρ γούνες, βγάζοντας τη γλώσσα σε κάθε κανόνα.

THE POP IDOL

Taylor Swift

taylorswift

Εκτός από την pop μουσική βιομηχανία, η πανέμορφη Αμερικανίδα τραγουδοποιός και τραγουδίστρια, έχει απογειώσει και το girly look. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της από την εποχή που ήταν έφηβη, με country μουσική και ανάλογες μπότες, έχει διανύσει χιλιόμετρα τόσο μουσικά όσο και στιλιστικά. Έχοντας δώσει μια φρέσκια ματιά στο ladylike ντύσιμο, έχει ιδιαίτερες αναφορές στα pin up girls, με ρετρό σορτσάκια, head pieces, παιχνιδιάρικες αποχρώσεις και τρελούς συνδυασμούς. Σήμα κατατεθέν της το κόκκινο κραγιόν και οι κατάξανθες φράντζες που είναι πάντα υπέροχα χτενισμένες.

Victoria Beckham

The trendsetter

victoriabeckham

Με το πέρασμα των χρόνων, η Victoria Beckham απαλλάχθηκε από την «Posh Spice», ωρίμασε κι έγινε μια διακεκριμένη σχεδιάστρια, που δεν ακολουθεί τη μόδα, αλλά δημιουργεί νέες τάσεις. Είτε φορέσει skinny jeans, είτε oversized φορέματα, είτε επιλέξει αυστηρά androgynous look, η Victoria ξέρει πώς να ξεχωρίζει. Σήμα-κατατεθέν τα μεγάλα γυαλιά ηλίου, το παγερό ύφος και οι ψηλοτάκουνες γόβες. Αν και τώρα τελευταία, υπέκυψε στη γοητεία των λευκών sneakers. Γιατί η Victoria είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS