CELEBRITIESSHOWBIZΤι έκανε την Άννα Βίσση να δακρύσει on air;

Τι έκανε την Άννα Βίσση να δακρύσει on air;

Στο στούντιο του Active 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή της Άντρης Δανιήλ «Ατζέντα», βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 11 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση. Η μεγάλη σταρ μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τις  επικείμενες συναυλίες της στην Κύπρο και τα μελλοντικά της σχέδια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Άννα Βίσση δάκρυσε στο στούντιο του Active Radio. Αφορμή ήταν ένας ανθός από κυπριακό φούλι, ο οποίος της ξύπνησε αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας και συγκεκριμένα τη γιαγιά της, Άννα, αλλά και τη μητέρα της η οποία για πρώτη φορά δεν θα είναι σε συναυλία της στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άννα Βίσση: «Θα γυρνούσα πίσω το χρόνο για να ξαναπαντρευτώ τον Καρβέλα»

Μιλώντας για το Star Academy, είπε ότι ήταν μία πολύ άσχημη εμπειρία για την ίδια αλλά και για τους υπόλοιπους κριτές γιατί το επίπεδο των παιδιών ήταν πολύ χαμηλό με εξαίρεση 1-2 παιδιά. Οι ίδιοι περίμεναν ότι θα ήταν πολύ πιο ψηλό το επίπεδο και το λάθος αυτό, σύμφωνα με την ίδια, οφείλεται στην προετοιμασία που δεν έγινε σωστά. Κατά τ’ άλλα, πρόσθεσε, ήταν γι’ αυτήν μια δουλειά όπως άλλες.

Για το σάλο με τη φωτογραφία από την οποία λέγεται ότι την έκοψε ο Γιώργος Νταλάρας, έιπε ότι δε θα ήθελε να το σχολιάσει γιατί μπορεί να μην το έκανε καν ο ίδιο ο Νταλάρας. Πρόσθεσε ότι τότε ήταν μία πολύ όμορφη παρέα την οποία συμπλήρωναν εκτός από τον Αντώνη Βαρδή και ο Λαμπρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νταλάρας-Βίσση: Την έκοψε από φωτογραφία του!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS