CELEBRITIESSHOWBIZΤο «Game of Love» κόπηκε από την κυπριακή τηλεόραση - Επί ποδός...

Το «Game of Love» κόπηκε από την κυπριακή τηλεόραση – Επί ποδός το ΕΣΡ!

Τις τελευταίες ημέρες το νέο ριάλιτι σχέσεων του ANT1, «Game of love», έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, καθώς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει ζητήσει ακρόαση για την Τρίτη, από τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου. Οι ιθύνοντες θα πρέπει να πείσουν το ΕΣΡ ότι τηρείται η απαιτούμενη ποιότητα, αλλά και η κατάλληλη σήμανση και ώρα προβολής του πολυσυζητημένου πρότζεκτ, που ήδη έχει κοπεί από τον ANT1 Κύπρου, έπειτα από απόφαση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, πάντως, θα χρησιμοποιήσουν ως δυνατό τους χαρτί το ότι οι ίδιοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τη σήμανση «Απαραίτητη η Γονική Συναίνεση», ακόμη και στο τρέιλερ, καθώς από την εταιρία παραγωγής του εξωτερικού η σήμανση είναι «Επιθυμητή η Γονική Συναίνεση». Ένα ακόμη όπλο τους είναι και το ότι ο εν λόγω σταθμός έχει αποδείξει, όλα αυτά τα χρόνια, πως είναι οικογενειακός, τόσο ως προς τα προγράμματά του όσο και ως προς τη φιλοσοφία και γραμμή που ακολουθεί, καθώς και το ότι δεν έχει δώσει άλλα σχετικά δικαιώματα ούτε έχει απασχολήσει το ΕΣΡ.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι εξωτερικής παραγωγής, γεγονός που σημαίνει ότι η προαναφερθείσα μοντάρει τα επεισόδια, τα οποία και στέλνει λίγο πριν την προβολή. Πάντως, ο ANT1 έκανε παρεμβάσεις από την αρχή, που ήταν εμφανείς στα πρώτα επεισόδια, συγκεκριμένα μετά το δεύτερο και ειδικά στο τρίτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS