CELEBRITIESSHOWBIZΤο My style rocks έκανε πρεμιέρα: Οι αλλαγές στους κανονισμούς και η...

Το My style rocks έκανε πρεμιέρα: Οι αλλαγές στους κανονισμούς και η λιποθυμία (βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα το My Style Rocks, το reality μόδας που προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον ΣΚΑΪ και το Σίγμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα και με χαλαρή διάθεση μπήκε στο πλατό πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη να παρουσιάσει το μεγαλύτερο project μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Αφού ανακοίνωσε πρώτα τις αλλαγές που ισχύουν φέτος, παρουσίασε την κριτική επιτροπή. Τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο οι οποίοι θα αναζητούν την πιο εκρηκτική στιλάτη εμφάνιση.

Οι μέρες όμως που οι κριτές είχαν τον πλήρη έλεγχο πέρασε, αφού ένας νέος κανόνας ανατρέπει τις ισορροπίες.

Στο «Gala» της Παρασκευής (21.00) η βασίλισσα του στυλ της εβδομάδας θα κερδίζει 2500 ευρώ, η χαμένη θα αποχωρεί και η ομάδα των κοριτσιών θα υποδέχονται μια νέα παίκτρια. Επίσης στο λαμπερό Gala κάθε εβδομάδα θα συμμετέχει και ένας κριτής-guest.

Οι κοπέλες που δεν έχουν συνηθίσει σε τόσο μεγάλο άγχος και στρες, τα βρήκαν λίγο σκούρα. Ειδικά μια από αυτές, δεν ένιωσε καθόλου καλά και παραλίγο να λιποθυμήσει. Χρειάστηκε να μπει μέσα στο πλατό ένας άνθρωπος της παραγωγής, να την πάρει από το χέρι, να την πάει στα παρασκήνια και να της κάνει αέρα με μια βεντάλια.

Εκείνη ένιωσε λίγο καλύτερα και στη συνέχεια επέστρεψε στην θέση της για να συνεχιστεί το γύρισμα. Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS