CELEBRITIESSHOWBIZTo πρώτο μήνυμα, γεμάτο νόημα, του Ντάνου μετά την είδηση ότι παντρεύεται...

To πρώτο μήνυμα, γεμάτο νόημα, του Ντάνου μετά την είδηση ότι παντρεύεται τη Δήμητρα Βαμβακούση

Σε δύο εβδομάδες ακριβώς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Βαμβακούση στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι κατάφερε για αρκετό καιρό να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την απόφαση που είχε πάρει, όχι όμως πια αφού η ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή τους θα γίνει σύντομα και πραγματικότητα.

Ο Ντάνος, ο οποίος από πέρυσι πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης με ένα μήνυμα όλο νόημα, για κάποιους.

Συγκεκριμένα έγραψε στα αγγλικά: «Ποτέ μη πιέζεις το οτιδήποτε, απλά άφησέ το όπως είναι. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει».

Μάλιστα έκανε και tag τη σύντροφό του, προφανώς θέλοντας να απευθύνει σε εκείνη το συγκεκριμένο μήνυμα αλλά μόνο οι δυο τους φαίνεται να γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνουν όλα τα παραπάνω.

Πάντως, τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και η γυμνάστρια σύντροφός του έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η μόνη φορά που εκείνος αναφέρθηκε στη Δήμητρα Βαμβακούση ήταν όταν πριν από μερικούς μήνες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Night Out στο Mega για την οποία είχε πει χαρακτηριστικά: «Έχουμε πει με την Δήμητρα σε διάφορες συνεντεύξεις μας πως έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, έχουμε τον ίδιο πνευματικό, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τον χώρο αυτό και δεν γνωρίζουμε και τον λόγο. Εκεί γνωριστήκαμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι να πούμε, μας έβγαλαν κάτι φωτογραφίες και μας έφτασαν μέχρι τον γάμο». Έναν γάμο που τελικά θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου στην καρδιά της Αθήνας…

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ντάνου:

Danos Minima

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS