CELEBRITIESSHOWBIZΤο Σκάι πατάει φρένο στο «Voice»

Το Σκάι πατάει φρένο στο «Voice»

Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για τις οντισιόν, το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Acun Medya και του Σκάι οδηγεί την κατάσταση σ’ ένα ατελείωτο αδιέξοδο.

Ανατροπή στα σχέδια του Σκάι σε σχέση με ένα από τα πιο πετυχημένα, βάσει τηλεθέασης, προγράμματά τους, το Voice. Αν και το κανάλι του Φαλήρου πρόβαλε το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν στον καινούριο κύκλο του, το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί με την Acun Medya τους αναγκάζει να πατήσουν φρένο ακόμη και για το talent show. Γνωρίζοντας ότι η τουρκική εταιρεία παραγωγής έχει δυσαρεστηθεί με την απόφαση του Σκάι να μη βγάλουν την επόμενη σεζόν το «Power of love» και το «Survivor», με αποτέλεσμα μάλιστα να κάνουν επαφές και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να σταματήσει η προβολή του τρέιλερ του «Voice» μέχρι να αποφασιστεί τι πρόκειται να γίνει και αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Προς το παρόν, λοιπόν, σταμάτησαν την προβολή του «παγώνοντας» κάθε σχέδιο που είχαν, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο πρόγραμμα που σχεδιάζουν δεν υπολογίζουν το talent show αλλά και κανένα από τα project της τουρκικής εταιρείας! Έτσι, αν «σπάσει» η συνεργασία με την Acun Medya, τότε στο κανάλι του Φαλήρου θα είναι έτοιμοι για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν χωρίς να χρειαστεί να τρέχουν την τελευταία στιγμή, αλλά να μην έχουν στρώσει και το έδαφος αν τυχόν η τουρκική εταιρεία παραγωγής καταλήξει σε συμφωνία με κάποιους από τους απέναντι! Λογικό, λοιπόν, θεωρείται πως αν ξαφνικά επανεμφανιστεί το τρέιλερ στον αέρα να μας προϊδεάσει πως οι επαφές με τον Σκάι βρίσκονται σε θετικό δρόμο, ενώ όμως, μπορεί ξαφνικά να δούμε το τρέιλερ σε κάποια άλλη συχνότητα!

ΣΟΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΟΥ
Δεν θα μείνει χωρίς talent show το Σκάι παρά το τέλος της συνεργασίας με τον Acun Ilicali, εκτός βέβαια αν ο Τούρκος παραγωγός κάνει πίσω και δεχθεί να δώσει μόνο το «Τhe Voice». Όσο και να πιέζει το κανάλι ο Acun ζητώντας μεταξύ άλλων στο τέλος αυτής της σύμβασης και τα μετρητά που του οφείλονται από τη συμφωνία, στο Φάληρο, δείχνουν να μη «μασάνε». Σύμφωνα με τα αθηναϊκά δημοσιεύματα, η διεύθυνση του σταθμού, διεμήνυσε στον παραγωγό πως αν δεν δεχτεί τους όρους τους αποχωρεί, η συνεργασία τερματίζεται κι ότι θα του καταβληθούν όλα τα οφειλόμενα ώστε να μην υπάρχει κάτι που να τους δένει. Και μετά από αυτή την εξέλιξη αναζητούν σόου για το β’ μισό της σεζόν που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς. Μέχρι και το «Super Idol» σκέφτονται στον Σκάι αναφέρει το nassosblog.gr αλλά πιο σύγχρονο και μοντέρνο χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τις εκδοχές που προβλήθηκαν από τον Alpha και παλιότερα από το Mega.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS