CELEBRITIESSHOWBIZΤο «Survivor» πέρσι τέτοιο καιρό - Τι έλεγαν τότε τα νούμερα της...

Το «Survivor» πέρσι τέτοιο καιρό – Τι έλεγαν τότε τα νούμερα της Nielsen;

Το «Survivor» μπήκε σαν σίφουνας πέρσι στις ζωές μας και έκανε το τηλεκοντρόλ να μένει μονίμως κολλημένο στο Σίγμα. Ήταν, μάλιστα, ο «σωτήρας» του καναλιού, που, αν θυμάστε καλά, βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού προ… Survivor.

Με το που μας συστήθηκαν τηλεοπτικά οι Μαχητές και οι Διάσημοι, το Σίγμα άρχισε να ανεβαίνει στη λίστα με τα top 20 της τηλεθέασης. Πηγαίνοντας πίσω στον Φεβρουάριο του 2017 και συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου, στα top 20 της εβδομάδας βρίσκει κανείς το Survivor στην 6η θέση, με 31.1% της τηλεθέασης.

Από την πρώτη κιόλας βδομάδα της προβολής του δηλαδή, κατάφερε να βρεθεί στην έκτη θέση. Βέβαια, μέσα σε λίγες βδομάδες, άρχισε να ανεβαίνει στις προτιμήσεις του κοινού κι έγινε κυρίαρχος στη βραδινή ζώνη της τηλεόρασης.

Το Survivor κατά την πρώτη βδομάδα προβολής του τo 2017:

Το Survivor φέτος, συγκεκριμένα την πρώτη βδομάδα της προβολής του, αναδείχθηκε «βασιλιάς», αφού βρέθηκε με 42.5% στην πρώτη θέση.

Το ριάλιτι εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμη στις πρώτες θέσεις της Nielsen, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που εικάζουν ότι θα είναι μια μουδιασμένη χρονιά για το ριάλιτι, παρόλο που ξεκίνησε καλύτερα σε σχέση με πέρσι.

Εάν θα παραμείνει ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, φθάνοντας την περσινή επιτυχία του, ο χρόνος θα δείξει.

Το Survivor κατά την πρώτη βδομάδα προβολής του τo 2018:

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS