CELEBRITIESSHOWBIZΤο «The Voice» έριξε αυλαία - Όλα όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό

Το «The Voice» έριξε αυλαία – Όλα όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό

Ολοκληρώθηκε χθες το «The Voice» μέσα από ένα μαραθώνιο σε διάρκεια show, με νικητή τον Κύπριο Γιάννη Μαργάρη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

To φαντασμαγορικό show ξεκίνησε με τον Γιώργο Καπουτζίδη να καλεί τους κριτές να πάρουν τις θέσεις τους. Ωστόσο, η θέση της Έλενας Παπαρίζου έμεινε άδεια με τον παρουσιαστή να σχολιάζει την απουσία της.

Η τραγουδίστρια μετά από λίγο έκανε εντυπωσιακή είσοδο, δηλώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα δώσει τις δικές της ψήφους στους διαγωνιζομένους, αφού η coach είχε φτάσει στο τέλος χωρίς δικούς της παίκτες.

Για μια ακόμη φορά ο παρουσιαστής του talent show ήταν συναρπαστικός, αφού επέλεξε να πει το δικό του «αντίο» σε αυτό το ταξίδι που τελείωσε, με ένα ξεκαρδιστικό τρολάρισμα που έκανε στους τέσσερις κριτές, τραγουδώντας τραγούδια τους με δικούς του στίχους.

https://www.youtube.com/watch?v=dmvit-RWvXU

Στη συνέχεια οι οκτώ διαγωνιζόμενοι πήραν τις θέσεις τους για να εμφανιστούν στη σκηνή. Έτσι, ξεκίνησε η διαδικάσια της αναμέτρησης που θα αναδείκνυε τον μεγάλο νικητή. Οι οκτώ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή, αλλά μόνο οι τέσσερις θα διεκδικούσαν μία θέση στον τελικό.

Η αγωνία κορυφώθηκε τη στιγμή που ο  Γιώργος Καπουτζίδης πήρε στα χέρια του τον φάκελο με τα ονόματα και ανακοίνωσε τους τέσσερις που προκρίθηκαν. Η Κασσιανή Λειψάκη, η Νικολέτα Μηλιώνη, ο Γιάννης  Μαργάρης και ο Χρήστος Θεοδώρου ήταν η τελική τετράδα.

Εν αναμονή της εξέλιξης της βραδιάς με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Γαλατσίου να γίνεται όλο και πιο ηλεκτρισμένη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέβηκε στη σκηνή ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια της.

Το κοινό συμμετείχε ενεργά στην όλη βραδιά, με διάφορα πανό και την ανεβασμένη διάθεσή του, εμψυχώνοντας τους διαγωνιζόμενους.

Οι τέσσερις που προκρίθηκαν βγήκαν ξανά επί σκηνής για να ερμηνεύσουν ένα ακόμη τραγούδι.

Ο Γιάννης Μαργάρης και η Κασσιανή Λειψάκη αναδείχθηκαν οι φιναλίστ της βραδιάς. Οι ερμηνείες τους ήταν συγκινητικές, η παρουσία τους εξαιρετική, αλλά μόνο ο ένας μπορούσε να έχει την πολυπόθητη θέση στον τελικό.

Αυτός ήταν ο Γιάννης Μάργαρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια που προκάλεσε συγκίνησε κοινό, κριτές και τηλεθεατές με την ερμηνεία του.

Δείτε παρακάτω όλες τις εμφανίσεις του Κύπριου Γιάννη Μαργάρη στον τελικό, με τις οποίες μάγεψε το κοινό και έφτασε στην πρώτη θέση.

https://like.philenews.com/nikitis-tou-the-voice-o-kyprios-giannis-margaris/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS