CELEBRITIESSHOWBIZΤο τρυφερό μήνυμα της Γαρμπή στον Σχοινά για τα γενέθλιά του: «Προσεύχομαι...

Το τρυφερό μήνυμα της Γαρμπή στον Σχοινά για τα γενέθλιά του: «Προσεύχομαι καθημερινά να…»

Με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα και μία υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία του Διονύση Σχοινά, θέλησε η Καίτη Γαρμπή να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, είχε τα πιο τρυφερά λόγια να γράψει στο μήνυμά της για τις δημόσιες ευχές της στον εδώ και 26 χρόνια σύζυγό της Διονύση Σχοινά με τον οποίο παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Έχει περάσει άλλωστε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης η πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή στον «αέρα» της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά και φυσικά δεν ξεχνιούνται αυτές οι στιγμές.

ΧΘες που ο Διονύσης έχει γενέθλια, η Καίτη Γαρμπή ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία του συζύγου της από το καλοκαίρι πάνω σε σκάφος και έγραψε τα εξής:

«Σήμερα έχει γενέθλια το πιο γλυκό, το πιο όμορφο, το πιο φωτεινό, το πιο σέξι, το πιο αληθινό, το πιο ευγενικό, το πιο γενναιόδωρο, το πιο δυνατό, το πιο καλόκαρδο πλάσμα που γνώρισα μέχρι τώρα στη ζωή μου! Έχω την τύχη να τον γνωρίζω 30 χρόνια και την τιμή τα 26 από αυτά να είμαστε σύντροφοι!

Διονύση μου προσεύχομαι καθημερινά να σε έχει ο Θεός καλά, να είσαι υγιής πνευματικά, σωματικά και ψυχικά και να έχεις άφθονα στη ζωή σου όλα τα καλά του Θεού! Να τα εκατοστίσεις μωρό μου!!!».Sxoinas

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS