CELEBRITIESSHOWBIZΤο υπέροχο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Βίκυ Καγιά για την κόρη...

Το υπέροχο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Βίκυ Καγιά για την κόρη της! (εικόνες)

Τα τρίτα γενέθλιά της γιόρτασε η κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα και το διασκέδασε με την ψυχή της. Αν και κοριτσίστικο πάρτι γενεθλίων, το θέμα του δεν ήταν πριγκίπισσες και μονόκεροι… αλλά οι Ήρωες με πυτζάμες, που απ’ό,τι φαίνεται πρέπει να είναι και οι αγαπημένοι της μικρής Μπιάνκα.

Αν και η Μπιάνκα είχε τα γενέθλιά της πριν από 7 ημέρες η Βίκυ Καγιά, χθες το βράδυ δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσε για την κόρη της.

Αν και πέρσι το θέμα ήταν με άγρια ζώα, φέτος η μικρή απόλαυσε το παιχνίδι σε φουσκωτά παιχνίδια με φίλους της, φορώντας μια μπλούζα που έγραφε τον αριθμό τρία και το όνομά της. Όσο για την τούρτα και τα διάφορα γλυκίσματα, cupcakes και κουφέτα; Όλα είχαν θέμα Ήρωες με πυτζάμες.

Πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα ανήμερα των γενεθλίων της μικρής Μπιάνκα, η Βίκυ Καγιά είχε δημοσιεύσει για πρώτη φορά μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου φαίνεται αχνά το γλυκό πρόσωπό της σχολιάζοντας:

«Χαρούμενα τρίτα γενέθλια ηλιαχτίδα μου! Πολύτιμο, λαμπερό και χαρούμενο παιχνιδιάρικο μικρό κορίτσι! Είμαι η πιο τυχερή μαμά σε όλη τη γη! Σε αγαπάμε πάρα πολύ! #birthdaygirl #bianca #happy3rdbirthday».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS