CELEBRITIESSHOWBIZTristan Thompson: Η πρώτη ανάρτηση για την κόρη του, True! (εικόνες)

Tristan Thompson: Η πρώτη ανάρτηση για την κόρη του, True! (εικόνες)

Από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά η γνωστή τελεπερσόνα, Khloe Kardashian, είναι ενθουσιασμένη, όπως άλλωστε κάθε μανούλα στη θέση της, και δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με τη μικρούλα της.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας, Tristan Thompson παρέμενε σιωπηλός και δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση, μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Khloe παράτησε τον Tristan & του έστειλέ το πιο ψυχρό μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα (εικόνες)

Την Ημέρα του Πατέρα η κατάσταση άλλαξε, και ο 27χρονος αθλητής  μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με δύο αλυσίδες.

Στην πρώτη, ήταν γραμμένο το όνομα του πρώτου του παιδιού, του Prince, και στη δεύτερη εκείνο της True.

 

Στη λεζάντα έγραψε «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσά μου. Σας αγαπώ τόσο πολύ!!!» Φαίνεται πως είναι μία καλή εβδομάδα για τον Tristan, καθώς βρέθηκε με την Khloe στο Los Angeles για πρώτη φορά από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με την απιστία του. Οι δυο τους πήγαν για φαγητό με την Kris Jenner και τον Corey Gamble, και στη συνέχεια διασκέδασαν με την Kendall Jenner μέχρι το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η σπάνια εμφάνισή τους, που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

Σχετικά με την επιστροφή της 33χρονης στην Καλιφόρνια, μία πηγή αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένη που ξαναβλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Ανυπομονεί να δείξει την True σε όσους δεν την έχουν γνωρίσει, ενώ θέλει τόσο να περάσει χρόνο με τη μητέρα και τις αδελφές της», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS