CELEBRITIESSHOWBIZTζάστιν Μπίμπερ: Όλη η αλήθεια για τις selfies του με δάκρυα στα...

Tζάστιν Μπίμπερ: Όλη η αλήθεια για τις selfies του με δάκρυα στα μάτια που προκάλεσαν ανησυχία

Ανησυχία στους θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ προκάλεσαν φωτογραφίες του τραγουδιστή στο Instagram, στις οποίες ο ίδιος φαινόταν κλαμμένος. 

Σύμφωνα με τα όσα απκάλυψαν πρόσωπα από το περιβάλλον του στη Daily Mail, τα κλάματα δεν οφείλονται σε χωρισμό αλλά πρόκειται για τα έντονα συναισθήματά του μετά από προσευχή στον Ιησού.

Αρκετοί χρήστες των social media αρχικά έσπευσαν να σχολιάσουν ότι μάλλον η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 30χρονος τραγουδιστής αφορούσε σε προβλήματα στον γάμο του με την Χέιλι Μπίμπερ ενώ κάποιο άλλοι υποστήριξαν ότι μπορεί να οφείλεται στη φιλία του με τον ράπερ P Diddy.

Ωστόσο τελικά σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντος του Μπίμπερ που μίλησε στη Daily Mail και έδωσε μια τελείως διαφορετική εξήγηση ο λόγος που είδαμε αυτές τις εικόνες ήταν επειδή ήταν συναισθηματικά φορτισμένος μετά από προσευχή.

bieber12

«Ο Τζάστιν είναι πολύ συναισθηματικός και δεν είναι μυστικό ότι είναι θρήσκος. Οι φωτογραφίες του με τα κλάματα οφείλονται στην αγάπη του για τον Χριστό. Η αγάπη αυτή είναι βαθιά. Ο ίδιος συχνά προσεύχεται και κλαίει μετά τη “βουτιά” στην πίστη του και μολονότι προσεύχεται και ευχαριστεί για όλα όσα έχει στη ζωή του, παρασύρεται από τα συναισθήματά του και όλα αυτά εκτονώνονται με τα κλάματα» εξήγησε η πηγή που επικαλείται η βρετανική ιστοσελίδα.

«Ο ίδιος δεν νιώθει ντροπή ή συστολή και θέλει οι άνθρωποι να βλέπουν τα συναισθήματά του. Αυτό τον βοηθάει να αντιμετωπίζει όλα όσα βιώνει. Νιώθει ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ευάλωτοι και πιστεύει ότι αυτό (σ.σ. το να κλαίει) δείχνει ότι έχει πλέον μια ωριμότητα που κάποτε δεν διέθετε» συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές.

bieber1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS