CELEBRITIESSHOWBIZΤζώρτζης Παπανικολάου: «Αν ξαναέμπαινα θα ήμουν πιο καυστικός» (βίντεο)

Τζώρτζης Παπανικολάου: «Αν ξαναέμπαινα θα ήμουν πιο καυστικός» (βίντεο)

Καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Τζώρτζης Παπανικολάου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το MasterChef.

Η αποχώρηση του Τζώρτζη Παπανικολάου από το ριάλιστι μαγειρικής πανηγυρίστηκε από αρκετούς τηλεθεατές. Ο επίδοξος σεφ μέσα από τις ατάκες και τις προκλητικές κριτικές του, έγινε αρκετές φορές αντικείμενο συζήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Ο Τζώρτζης έσπασε κάθε ρεκόρ… αντιπάθειας – Το απίστευτο ποσό που συγκέντρωσε σε poll

Σήμερα ο Τζώρτζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όσα έζησε στο Masterchef. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε εκτενώς σε όσα είπε κατά διαστήματα και τον χαρακτήρα του.

«Την επιλογή το τι θα παίξει σε ένα επεισόδιο δεν την είχα εγώ. Μπορούμε να πιαστούμε σε μία ατάκα μου και να φύγουν άλλα τόσα που έχω πει», ανέφερε αρχικά on air.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter γλεντά την αποχώρηση του Τζώρτζη από το MasterChef: «Πού θα πανηγυρίσουμε;

Στη συνέχεια σημείωσε: «Όταν τα έλεγα, είπα ξελάφρωσα. Όταν βγήκα και τα είδα λέω “Ωπ”! Πιάνονταν σε μία λέξη και λέγω “Γιατί;”. Αν μου έλεγες αν ξανάμπαινα θα ήμουν ακόμη πιο καυστικός. Έχουν σταθεί στο ότι ο Τζώρτζης έθαβε και έκανε τις κριτικές. Βγαίνοντας πιστεύω ότι έχω προσβληθεί περισσότερο από πολλούς συμπαίκτες μου.

Το μόνο λάθος που έκανα, είναι ότι θεωρώ ότι έπρεπε να ήμουν περισσότερο ανταγωνιστικός».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS