CELEBRITIESSHOWBIZΤζόϋς Ευείδη: «Έχω απατηθεί κτηνωδώς και κατ' εξακολούθηση»

Τζόϋς Ευείδη: «Έχω απατηθεί κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση»

Μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή έκανε η Τζόϋς Ευείδη μιλώντας στην κάμερα του Star.

 

Η ηθοποιός με αφορμή το θέμα της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και την θέλει για τις ανάγκες του ρόλου να μοιράζεται τον ίδιο άνδρα, αποκάλυψε πως κάτι αντίστοιχο της έχει συμβεί και στην προσωπική της ζωή, όταν υπήρξε ζευγάρι με έναν παντρεμένο χωρίς να το γνωρίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O εκνευρισμός της Τζόυς Ευείδη σε ζωντανή εκπομπή

Η Τζόϋς Ευείδη μίλησε και για το κεφάλαιο «απιστία» με την οποία όπως φάνηκε έχει… πολύ καλή σχέση, ενώ αποκάλυψε πως έχει πιάσει στα πράσα πρώην σύντροφό της! «Με έχουν απατήσει κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση […] Έχω πιάσει στα πράσα σύντροφό μου με ένα άλλο κορίτσι, μέσα στο σπίτι μου, όχι σε περιπτύξεις. Είπα “α, εδώ είστε; Εγώ θα φύγω για λίγο, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε” και έφυγα!» αποκάλυψε.

Τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει πότε έκανε το πρώτο της botox και για ποιον λόγο, λέγοντας «το έκανα πολύ μεγάλη, μετά το “Καφέ της Χαράς”. Γιατί τότε μας είχε πει και ο σκηνοθέτης μας με τη Ρένια, ότι “κορίτσια, στα κοντινά σας παίζει πολύ ρυτιδούμπα. Για να το ισιώσουμε λίγο!” Αν εξαιρέσεις ότι το φρύδι έγινε λίγο του… σατανά μέχρι να επανέλθει, μετά κατα τ’ άλλα όλα καλά».

 

Δες όσα είπε

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS