CELEBRITIESSHOWBIZΒαγγέλης Κακουριώτης για Eurovision: «Το έχουμε συζητήσει και θέλω να πάω, είτε...

Βαγγέλης Κακουριώτης για Eurovision: «Το έχουμε συζητήσει και θέλω να πάω, είτε με Ελλάδα, είτε με Κύπρο»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός μεταξύ άλλων μιλάει για το ενδεχόμενο να διαγωνιστεί στην Eurovision. 

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Μια και οι μέρες είναι τέτοιες, θα ήθελα να σε ρωτήσω και για την Eurovision. Αν σου άρεσε η Μαρίνα Σάττι και η Sylia Kapsis, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα και την Κύπρο μας, αντίστοιχα…

Μου άρεσαν πολύ και οι δύο. Θεωρώ ότι η Μαρίνα είναι μια μορφωμένη καλλιτέχνις, με γνώσεις επάνω στο αντικείμενό της. Έκανε ένα όμορφο act και θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα πιο ψηλά το βράδυ του τελικού. Όσο για την Sylia, είχε ωραίο κομμάτι, δυναμική παρουσία, την χάρηκα. Είναι μόλις 17 χρονών κι ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε. Καθόλου εύκολο. 

Εσύ, θα ήθελες να πας στην Eurovision;

Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει με την εταιρεία μου, την Panik Records και, αν με ρωτάς προσωπικά, θέλω να πάω, είτε με την χώρα μου, την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο, κάποια στιγμή. Πολύς κόσμος έρχεται και μου το ζητάει αυτό, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Αυτό αφορά και την ΕΡΤ, αλλά κι άλλους παράγοντες. Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή, όμως.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Κακουριώτης: «Δεν θα κρυφτώ, ούτε θα ντραπώ για τις επιλογές μου και τις γυναίκες που είναι δίπλα μου»

Ετοιμάζεις νέο τραγούδι;

Είμαι στο στούντιο και η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε αναζήτηση. Όσο μεγαλώνω και ωριμάζω, θέλω να γίνομαι πιο επιλεκτικός και προσεκτικός στις επιλογές μου. Οπότε με τους συνεργάτες μου το ψάχνουμε πολύ. Σύντομα, όμως, θα κυκλοφορήσουμε ένα κομμάτι με την Panik Records. 

Downtown Cy 1715951107 3369964601469046559 4700246711

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS