CELEBRITIESSHOWBIZΒασιλική Χατζηαδάμου: «Έζησα τη σκληρότητα της τηλεόρασης»

Βασιλική Χατζηαδάμου: «Έζησα τη σκληρότητα της τηλεόρασης»

Η Βασιλική Χατζηαδάμου μίλησε για τη τηλεόραση και τις ευκαιρίες που της δόθηκαν ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά!

Ποιο είναι το πολυτιμότερο μάθημα που σε δίδαξε η τηλεόραση; Σε έχει αλλάξει;

Αυτός ο χώρος μού χάρισε πολύ όμορφες στιγμές και συγκινήσεις. Δεν μετράω πολλά χρόνια, αλλά είμαι ευγνώμων για όλα όσα ήρθαν. Γνώρισα σπουδαίες προσωπικότητες, μου δόθηκαν ευκαιρίες για διάφορα, με έφερε πιο κοντά με τον κόσμο. Βέβαια, έζησα και τη σκληρότητα που κουβαλά, γνώρισμα που δεν μπόρεσα ποτέ να υιοθετήσω. Μαζεύτηκα λίγο ως προς τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, ενώ παλαιότερα ήμουνα πιο διαχυτική. Επίσης, με παίδεψε και με εκπαίδευσε στο κομμάτι της υπομονής!

Πέραν από την τηλεόραση, έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με το ραδιόφωνο. Πώς περνάς κατά τη διάρκεια των εκπομπών σου στον Active;

Στις 2 Ιανουαρίου, έκλεισα έναν χρόνο παρουσίας στον Active 107,4 & 102,5, έναν χρόνο όμορφης συνεργασίας με τον Όμιλο Φιλελευθέρου. Αγαπώ το καθημερινό ραδιόφωνο. Η πρωινή μου παρουσία εκεί αποτελεί και τη ξεκούρασή μου. Η αλήθεια είναι ότι η μουσική που προβάλλει ο σταθμός είναι αυτή που αγγίζει και τα δικά μου θέλω. Επιλέγουμε καθημερινά τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια, ξεκινώντας παρέα με τον Παναγιώτη Δημόπουλο στις 9.00 για μια ώρα και συνεχίζοντας μετά, για άλλες δυο ώρες μουσικά, μέσα από τη «Μουσική Αυλαία»! Είναι κάτι που θα επιθυμούσα να έχω για… αρκετό καιρό!

Όσον αφορά το τραγούδι και τη δισκογραφική σου πορεία, ποια είναι τα επόμενα σου βήματα;

Έχουμε βρεθεί μια πολύ όμορφη παρέα, μια παρέα από πολύ ταλαντούχους μουσικούς, με τους οποίους εμφανιζόμαστε σε διάφορα live και εκδηλώσεις και με τους οποίους ταξιδέψαμε πρόσφατα μέχρι την Αυστραλία. Ετοιμαζόμαστε σύντομα να εμφανιστούμε και στην Αθήνα. Πέραν τούτων, έχουμε τροχοδρομήσει μια δισκογραφική δουλειά που αφορά κυπριακά τραγούδια δοσμένα κάπως αλλιώς. Αυτό, βέβαια, χρειάζεται χρόνο και σκληρή δουλειά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο DownTown που κυκλοφορεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS