CELEBRITIESSHOWBIZΒασιλική Χατζηαδάμου: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο στούντιο του Active...

Βασιλική Χατζηαδάμου: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο στούντιο του Active (βίντεο)

Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη, 29 Αυγούστου, η ραδιοφωνική παραγωγός του Active 107.4 & 102.5 και παρουσιάστρια, Βασιλική Χατζηαδάμου.

Η εορτάζουσα από νωρίς το πρωί άρχισε να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ μια μεγάλη έκπληξη την περίμενε στο στούντιο του Active.

Οι καλοί της συνάδελφοι την υποδέχτηκαν με μια εντυπωσιακή τούρτα, ενώ στη συνέχεια έφτασε στα χέρια της ένα πανέμορφο μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα με αποστολέα τον σύζυγό της, Παντελή!

Όλοι μαζί της τραγούδησαν το «χρόνια πολλά» και η ίδια φανερά ενθουσιασμένη, ευχαρίστησε όλους όσους ήταν εκεί για την όμορφη έκπληξη και τις θερμές ευχές τους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ευχές της ομάδας του Active με μια ανάρτησή στα social media: «Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγό Βασιλική Χατζηαδάμου που σήμερα εχει τα γενέθλιά της!»

Η Βασιλική κρατάει συντροφιά στους ακροατές καθημερινά 10.00 – 12.00 μέσα από τη συχνότητα του Active 107.4 & 102.5 με διαχρονικά τραγούδια και ξεχωριστούς προσκεκλημένους, οι οποίοι συνθέτουν ένα ιδιαίτερο, καθημερινό ταξίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS