CELEBRITIESSHOWBIZΒασίλισσα Ελισάβετ,Μελάνια,Μαρέβα, Κέιτ, Καμίλα: Ποια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της;

Βασίλισσα Ελισάβετ,Μελάνια,Μαρέβα, Κέιτ, Καμίλα: Ποια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της;

Ήταν η στιγμή που οι ηγέτες των κρατών άφησαν για λίγο πίσω τις διαφορές τους και απόλαυσαν μια βραδιά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Οι ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ αποδέχθηκαν την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ -πώς θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά άλλωστε- και βρέθηκαν όλοι μαζί στο Λονδίνο.

Οι περισσότεροι ,αυτήν τη μεγάλη βραδιά, συνοδεύονταν από τις συζύγους τους και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι εμφανίσεις των πρώτων κυριών έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ντυμένες όπως το επιτάσσει η περίσταση, οι κυρίες της βραδιάς έστρεψαν επάνω τους τα βλέμματα τόσο των παρεβρισκομένων όσο και των φωτογράφων.

Τι χρώματα επέλεξαν και πώς τα συνδύασαν;

Στους ίδιους χρωματικούς συνδυασμού κινήθηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ, η Κέιτ Μίντλετον και η Μαρέβα Μητσοτάκη οι οποίες προτίμησαν αποχρώσεις του πράσινου στα φορέματά τους. Η εκθαμβωτική Μελάνια Τράμπ επέλεξε ένα κίτρινο μαντό με μοβ αποχρώσεις στα μανίκια και ασορτί μοβ γόβες και έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της, με αυτή την iconic στιλιστική της επιλογή. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το κίτρινο φόρεμά της, υποστηρίζοντας πως δεν ταίριαζε με την περίσταση. Η Καμίλα επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο ενώ η Εμινέ Ερντογάν εμφανίστηκε με blue black τουαλέτα και αντίστοιχου χρώματος μαντίλα.

Δες όλες τις εμφανίσεις:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS