CELEBRITIESSHOWBIZΒάσω Γουλιελμάκη: Ερωτευμένη με Κύπριο

Βάσω Γουλιελμάκη: Ερωτευμένη με Κύπριο

Η Βάσω Γουλιελμάκη διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, αποφεύγοντας τις δηλώσεις, όπως συνέβη όταν πήρε διαζύγιο από τον Σωκράτη Αλαφούζο.

Η γλυκιά ηθοποιός όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Κύπριου, γεννημένου στη Λεμεσό Νικόδημου Παπαβασιλείου, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά προέρχεται απ’ αυτόν του αθλητισμού.

Ο αγαπημένος της είναι προπονητής στην ομάδα Slovan Bratislava και ζει μόνιμα στη Σλοβακία, αλλά αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα για τις γιορτές κι έτσι οι δυο τους μπόρεσαν να κάνουν πράγματα που λείπουν από την καθημερινότητά τους. Ο φωτογραφικός φακός τους «κλίκαρε» στο εστιατόριο «Almyra», να απολαμβάνουν το δείπνο τους, καθώς η Βάσω Γουλιελμάκη δεν είχε θεατρικές υποχρεώσεις λόγω των αργιών. Να θυμίσουμε ότι πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Το Σώσε», στο θέατρο «Ζίνα», με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Γιώργο Κωνσταντίνου, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση κ.ά. Έτσι, το ζευγάρι πέρασε όμορφες στιγμές μαζί, ενώ πρόσφατα ο σύντροφος της ηθοποιού γνώρισε και την εντεκάχρονη κόρη της, Μαρίλια.

goulielmaki

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS