CELEBRITIESSHOWBIZΒάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει αν θα είναι κουμπάρα στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου...

Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει αν θα είναι κουμπάρα στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου (βίντεο)

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης από την τηλεοπτική σειρά «Το Σόι Σου» βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου.

Εκεί, η κάμερα εντόπισε τη Βάσω Λασκαράκη και η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στη Μύκονο

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Άλφα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ναι μεν θα γίνει κουμπάρα της Αθηνάς αλλά δεν θα την παντρέψει:

«Δεν θα είμαι κουμπάρα στον γάμο της Αθήνας. Θα είμαι κουμπάρα σε άλλο μυστήριο», τόνισε η Βάσω για να εξηγήσει μετά από σχόλιο της δημοσιογράφου:

«Θα βαφτίσω, όχι μόνη μου, αλλά μαζί με άλλα δυο κορίτσια. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι έχουν αποκαλύψει τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στα κόκκινα η Αθηνά Οικονομάκου (εικόνες)

Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ενώ πρόσφατα η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως θα γίνει ένα μυστήριο εκείνο του γάμου κι όχι η βάπτιση του γιου της Μάξιμου, ενώ φανερά ενοχλημένη εξήγησε πως η αποκάλυψη του επερχόμενου γάμου έγινε κατά λάθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS