CELEBRITIESSHOWBIZΒίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει ποιες ήταν οι υποψήφιες για την παρουσίαση του «Shopping...

Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει ποιες ήταν οι υποψήφιες για την παρουσίαση του «Shopping Star»;

To «Shopping Star» είναι μια επιτυχημένη εκπομπή και έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και ιδιαίτερα τις γυναίκες που αγαπούν το χώρο της μόδας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Βίκυ Καγιά, προχώρησε σε μια αποκάλυψη μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο της εφημερίδας Ειδήσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι εκτός από την ίδια στο δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Shopping Star» συμμετείχε τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο και η Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Star ανέδειξαν την Βίκυ Καγιά ως επικρατέστερη.

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που μου λες δεν το γνωρίζω, αλλά ίσως με επέλεξαν επειδή είμαι ταμένη στη μόδα. Η Τζένη και η Μαρία έχουν ωραία αισθητική και είναι στυλάτες γυναίκες, αλλά ίσως δεν είχαν την τόσο στενή σχέση που εγώ έχω με το αντικείμενο. Η εξιδανίκευση μου είναι στην μόδα, η οποία είναι το αντικείμενο μου, η ζωή μου, η δουλειά μου και είμαι πολύ καλά ενημερωμένη. Επίσης να σου θυμίσω ότι τα τελευταία 6 χρόνια το «Fashion Workshop» που διατηρώ είναι η κορυφαία σχολή μόδας στην Ελλάδα. Διδάσκουμε στους νέους ανθρώπους πώς να διαπρέψουν στο σχέδιο, στο πατρόν και στην ενδυματολογία. Όλα αυτά είναι μέσα στο πετσί μου, δεν χρειάζεται να κάνω μεγάλη προσπάθεια. Από τα 14 μου μέχρι σήμερα στα 38 μου ανήκω στη μόδα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS