CELEBRITIESSHOWBIZ«Will you marry me;»: Οι πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου στην ελληνική showbiz

«Will you marry me;»: Οι πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου στην ελληνική showbiz

Οι πιο συνηθισμένες προτάσεις γάμου περιλαμβάνουν συνήθως ρομαντικό δείπνο με τη συνοδεία κεριών και μουσικής ή κρυμμένα μονόπετρα σε επιδόρπια. Παρόλα αυτά μερικοί προτιμούν πιο πρωτότυπους τρόπους για να κάνουν τη σημαντική πρόταση στην αγαπημένη τους. 

Με αφορμή την πρόσφατη πρόταση γάμου που έκανε επί σκηνής στη Σοφία Βόσσου ο αγαπημένος της, Ernest Ovsepyan, θυμόμαστε κι άλλες προτάσεις γάμου στη showbiz που εντυπωσίασαν.

sofia

O Γιώργος Γιαννιάς επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη, με την οποία είναι μαζί εδώ και 12 χρόνια, στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε. Ο τραγουδιστής ζήτησε το χέρι της αγαπημένης του διακόπτοντας το πρόγραμμά του και δηλώνοντας: «Χρωστάω κάτι ρε παιδί μου, εδώ και πολύ καιρό και εμένα δεν μου αρέσει να χρωστάω. Και επειδή δεν θέλω να χρωστάω, θα το δώσω αυτή τη στιγμή. Είστε μάρτυρες παιδιά». Την ίδια στιγμή της έδωσε το δαχτυλίδι κι εκείνη, φανερά συγκινημένη, δέχθηκε και «έπεσε» στην αγκαλιά του, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Στη σκηνή επέλεξε να κάνει και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Φαίη Ξυλά. Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το μεγάλο αυτό βήμα ενώπιον πολυπληθούς κοινού, συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο μπακαλόγατος» στη Θεσσαλονίκη. Ενώ λοιπόν ο ίδιος ήταν επάνω στη σκηνή, υποδυόμενος το ρόλο του, διέκοψε και ανέβασε επίσης την αγαπημένη του στη σκηνή και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

«Ήμουν θεατής και στο τέλος της παράστασης με φώναξε πάνω στη σκηνή. Σκέφτηκα γιατί με φώναξαν και ξεκίνησα να τους δίνω συγχαρητήρια. Και μου έκανε πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή του θεάτρου. Γονάτισε και εγώ αργούσα να μιλήσω. Ο Πέτρος μού είπε: “Πες ναι”. Ήταν μία πολύ ωραία έκπληξη», είπε η ηθοποιός περιγράφοντας πώς της έγινε η πρόταση γάμου, όταν ο σύζυγος της συμπρωταγωνιστούσε σε παράσταση μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ιστορική στιγμή στην ελληνική τηλεόραση αποτελεί και η πρωτότυπη πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή. Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 το ζευγάρι ήταν καλεσμένο στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά με την Καίτη Γαρμπή να μην μπορεί καν να φανταστεί την εξέλιξη που θα είχε η βραδιά.

Κάποια στιγμή ο Διονύσης Σχοινάς έβγαλε ένα δαχτυλίδι και της έκανε πρόταση γάμου σε ζωντανή σύνδεση, τρελαίνοντας την ίδια και τους τηλεθεατές. Η απάντηση της Καίτης ήταν θετική με το ζευγάρι να διατηρεί ακόμα ένα πετυχημένο γάμο 19 χρόνια μετά.

Ο νεαρός πολίστας, ηθοποιός και μοντέλο, Χάρης Γιακουμάτος δεν χρησιμοποίησε τους γνωστούς τρόπους για να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του, όπως π.χ. ρομαντικό δείπνο με κεριά αλλά αντίθετα βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο κάνοντας της την πολυπόθητη πρόταση γάμου μέσα από συνέντευξή του σε περιοδικό πριν από δυο μήνες.

Όπως δήλωσε για την αγαπημένη του Μαρία Πανουσάκη:«Είμαι επί χρόνια σε σχέση. Είναι σα τη κολόνια που κρατά χρόνια. “Πηγαινοερχόμασταν” με τη σύντροφό μου στη σχέση μας για καιρό, αλλά τώρα πια θεωρώ πως πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Σκοπεύω να της κάνω πρόταση γάμου τις επόμενες μέρες». Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το λέω πρώτη φορά. Και εκείνη από το περιοδικό θα το μάθει. Ελπίζω να απαντήσει θετικά. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν θα παντρευτώ το επόμενο καλοκαίρι».

protasigamou

Το ζευγάρι της πρωινής ζώνης –Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά– είναι παντρεμένοι από τον Ιούνιο του 2010 με τα δυο τους παιδάκια να συμπληρώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία. Ο παρουσιαστής δήλωσε σε συνέντευξή του πως περίμενε πολύ καιρό να κάνει πρόταση γάμου στη Φαίη, καθώς έβρισκε πάντα ένα εμπόδιο. Στο τέλος επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του εκμεταλλευόμενος μία αδυναμία της: τις γάτες.

Ο Γιώργος επέλεξε να της κάνει δώρο ένα βιβλίο για τα χαδιάρικα τετράποδα, μέσα στο οποίο είχε κόψει τις σελίδες και είχε κρύψει το δαχτυλίδι.

liagkas

Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Σταυρού στην αγαπημένη του Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός αποκάλυψε καλεσμένη σε εκπομπή τον τρόπο που την ζήτησε σε γάμο ο αγαπημένος της: «Όταν μου έκανε πρόταση γάμου το δαχτυλίδι το έβγαλε μέσα από μία εργαλειοθήκη».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2013 με θρησκευτικό γάμο, με παρανυφάκι την κορούλα του.

stavrou

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS