CELEBRITIESSHOWBIZΞαφνική αποχώρηση από το My Style Rocks – Η ανακοίνωση της Σπυροπούλου

Ξαφνική αποχώρηση από το My Style Rocks – Η ανακοίνωση της Σπυροπούλου

«Τελευταία μου μέρα χθες στο @grmystylerocks. Ελπίζω να σας έκανα πρόταση: Με κλασσικό ντύσιμο που εγώ λατρεύω και πιστεύω σε πολλές γυναίκες ταιριάζει αυτό το στιλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλο αυτό το καιρό που με στηρίξατε σας αγαπώ πολύ να το ξέρετε, με έχετε συγκινήσει με τα μηνύματά σας @my_style_rocks_2 @skaitv.gr», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η  Tάμτα Μαστοράκη, η οποία πήρε την απόφαση να αποχωρίσει από το παιχνίδι μόδας και με αυτό τον να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.

Κατά την έναρξη της εκπομπής και αφού τα κορίτσια έκαναν την καθιερωμένη πασαρέλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε πως η Tάμτα αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου μόδας.

Δεν ήταν εξάλλου λίγες οι φορές που η ίδια, αφού η επιτροπή της είχε κάνει κακή κριτική για τις εμφανίσεις της, είχε πει πως δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, οπότε η αποχώρηση της ήταν θέμα χρόνου.

Θυμίζουμε πως στα δυο τελευταία Gala η Τάμτα ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση και μάλλον το ποτήρι ξεχείλισε όταν οι κριτές στο Gala της Παρασκευής την «είπαν» στα κορίτσια που «έσωσαν» εκείνη και όχι τη Χριστίνα Παπαδέλη.

«Η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας. Της ευχόμαστε τα καλύτερα σε ότι κι αν κάνει», είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

View this post on Instagram

Τελευταία μου μέρα χθες Στο @grmystylerocks Ελπίζω να σας έκανα πρόταση Με κλασσικό Ντύσιμο που εγώ λατρεύω και Θεωρώ ότι είναι σικ και Σέξι ταυτόχρονα πιστεύω σε πολλές γυναίκες ταιριάζει αυτό το στυλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλο αυτό το καιρό που με στηρίξατε σας αγαπώ πολύ να το ξέρετε με έχετε συγκινήσει 😢 με τα μυνήματα σας ❤️ @my_style_rocks_2 @skaitv.gr Photo 📸@Michal_mavromoustakos

A post shared by 𝓣 𝓪 𝓶 𝓽 𝓪 𝓜 𝓪 𝓼 𝓽 𝓸 𝓻 𝓪 𝓴 𝓘 (@tamtamastoraki) on

 

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS