CELEBRITIESSHOWBIZΞέσπασε η Κορομηλά για το «άτεκνη»: Δεν έχω παιδιά αν και προσπάθησα...

Ξέσπασε η Κορομηλά για το «άτεκνη»: Δεν έχω παιδιά αν και προσπάθησα πολύ

Πριν λίγες ημέρες η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με αφορμή το Ωραιόκαστρο και τα παιδιά των προσφύγων με ένα αιχμηρό ποστ.

H ελληνίδα παρουσιάστρια έγραψε πως «Ποιος σας είπε εκεί στο Ωραιόκαστρο, πως τα φτωχά και ταλαιπωρημένα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα στη μόρφωση ;ποιος σας εξουσιοδοτησε να κάνετε ρεζίλι έναν ολόκληρο λαό με τις απάνθρωπες συμπεριφορές σας ; Μα κατηγοριοποιείτε τ αθώα παιδια; Τι διαφορετικό έχουν τα δικά σας παιδια απ αυτά ; Που ειναι η αγάπη και η αλληλεγγύη ; Τι φταίνε τα μικρά παιδάκια να εισπράττουν απόρριψη και εχθρικό περιβάλλον και ειδικα απο γονείς ; Ντροπή ! Ντροπή! Ντροπή ! Ενα θα σας πω … Το νου σας γιατι τίποτα δεν ειναι δεδομένο ! Κρίμα. Κρίμα.»

Αυτή η ανάρτηση της παρουσιάστριας δέχτηκε πολλά σχόλια θετικά αλλά και αρνητικά τα οποία ώθησαν την παρουσιάστρια να απαντήσει, κυρίως στα σχόλια που ανέφεραν πως είναι άτεκνη και δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για γονείς που θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους:

«Το αν έχω η δεν έχω δικά μου παιδιά να λείπει παρακαλώ γιατί ειναι εκτος θέματος . Κατ αρχήν , που ξέρετε εσείς τι κάνω εγώ με άπορα και άστεγα παιδια. Γιατί οι περισσότεροι γνώριζαν και γνωρίζουν . Επίσης η πραγματοποίηση της κοινωνικής πολιτικής ειναι έργο της πολιτείας. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου ειναι δικό του θέμα», ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν έχω δυστυχώς παιδιά, αν και προσπάθησα πολύ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει αγαπητέ πως λατρεύω τα παιδιά για πολλούς λόγους…» 

Και συνέχισε να απαντά με ευγένεια στα σχόλια των follower της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS