CELEBRITIESSHOWBIZΖέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Παντού και πάντα μαζί

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Παντού και πάντα μαζί

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Ήρεμοι, σίγουροι για τη σχέση τους και πάντα ερωτευμένοι, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απόλαυσαν την περασμένη Παρασκευή μια μουσική έξοδο με αγαπημένους φίλους. Το ζευγάρι βρέθηκε στη μουσική σκηνή «Estate», όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Μποφίλιου, και διασκέδασε με το πρόγραμμά της.

Μαζί τους ήταν ο Θανάσης Αλευράς και ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ για λίγο προσχώρησε στην παρέα τους η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία είχε μια θερμότατη συνομιλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Χαμογελαστοί στο φακό, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιβεβαιώνουν πως η μακρόχρονη σχέση τους είναι πολύ δυνατή. Αυτό το διάστημα η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνεχίζει τα γυρίσματα για τη σειρά του Ant1 «Στο Καλό Γλυκιά μου Συμπεθέρα», στην οποία έχει δείξει ένα άλλο υποκριτικό πρόσωπο, γεγονός που είχαν αναγνωρίσει πολλοί και στο θεατρικό της ρόλο δύο χρόνια πριν, στην παράσταση «Ήρθες και θα Μείνεις», στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού. Παράλληλα η ηθοποιός, που φέτος προτίμησε να μη βρίσκεται σε κάποια θεατρική σκηνή, κάνει συζητήσεις για τον επόμενο θεατρικό της χειμώνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS