CELEBRITIESSHOWBIZZευγάρια της κυπριακής showbiz που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Zευγάρια της κυπριακής showbiz που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

 

Είτε έχουν μεγάλη ιστορία πίσω τους, είτε είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, έκαναν το μεγάλο βήμα και συμφώνησαν να περάσουν μια ολόκληρη ζωή ο ένας πλάι στον άλλο. Αυτά είναι τα ζευγάρια της κυπριακής showbiz που θα χορέψουν σύντομα το χορό του Ησαΐα.

 

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ

Τις πληροφορίες που την ήθελαν να κυκλοφορεί με ένα μεγάλο μονόπετρο στο αριστερό της χέρι, επιβεβαίωσε τελικά η ίδια η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Τρίτη, μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας μάλιστα πως η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια των γιορτών του Πάσχα που τις πέρασαν μαζί.

efraimaristotelous

Νατάσα Τούρζα – Γιώργος Ρούσσος

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μόλις μπήκε το 2016, με τη Νατάσσα Τούρζα να το ανακοινώνει μέσω των social media. Συγκεκριμένα, άλλαξε το status της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας «αρραβωνιάστηκε», με φίλους να εύχονται τα καλύτερα στο ζευγάρι.

roussos

Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής

Μετά από ένα χρόνο σχέσης, ο Γιώργος Μερκής αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Μετά την πρόταση η Άντρεα Κυριάκου πόσταρε μια φωτογραφία στα social media όπου φορούσε μονόπετρο, που ήταν αρκετή για να αρχίσει η φημολογία για επικείμενο γάμο.

merkisandrea1

Τελικά το μοντέλο επιβεβαίωσε τις φήμες στην εκπομπή Follow του ΑΝΤ1 λέγοντας «Θα τον χορέψουμε το χορό». Όσο για το πώς έγινε η πρόταση, το μόνο που θέλησε να πει είναι πως «ήταν… Γιώργος η πρόταση. Ήταν κάτι εντελώς απρόσμενο. Την ώρα που ξεκίνησε ο πρόλογος εγώ όδευα προς κουζίνα»

https://www.instagram.com/p/BC-vTO7qb8J/

 

Κρίστη Αγαπίου – Πανίκος Λειβαδιώτης

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σε σύντομο χρονικό διάστημα η Κρίστη Αγαπίου και ο επιχειρηματίας Πανίκος Λειβαδιώτης, με το μοντέλο να λέει το μεγάλο «ναι» στον άντρα της ζωής της. Η Κρίστη, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τον αρραβώνα της μέσω ενός τρυφερού μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με την πιο κάτω φωτογραφία.

 

Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου – Μένιος Παναγιώτου

Περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι, που μετρά 7 χρόνια σχέσης, δεν έχει ακόμη ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά αναμένεται μετά τη γέννηση της κορούλας τους να γίνει κάποια στιγμή.

markella2

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS