CELEBRITIESSOCIAL LIFEΦαντασμαγορικό party από Explora Journeys και Century Travel Group!

Φαντασμαγορικό party από Explora Journeys και Century Travel Group!

Η Explora Journeys, μαζί με τον αποκλειστικό συνεργάτη της για την Κύπρο, Century Travel Group, εγκαινίασε την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο παρουσία της κυβέρνησης, των δήμων, των ηγετών του δημόσιου τομέα, βουλευτών, καινοτόμων ηγετών και οργανισμών από τον ιδιωτικό και ακαδημαϊκό τομέα, καθώς και των μέσων ενημέρωσης.

Για να γιορτάσει την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο, η Explora Journeys διοργάνωσε ένα αποκλειστικό πάρτι έναρξης το βράδυ της Τρίτης στο Pralina Experience στη Λευκωσία, προσκαλώντας τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τη συλλογή ταξιδιών 2023-2025.

Η Explora Journeys είναι η προσωποποίηση του “ονείρου που γίνεται πραγματικότητα”.  Το brand αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία και το μακρόχρονο όνειρο του ομίλου MSC και της οικογένειας Aponte να δημιουργήσουν μια μεταμορφωτική εμπειρία πολυτελών θαλάσσιων ταξιδιών επαναπροσδιορίζοντας  την κατηγορία της πολυτελούς κρουαζιέρας. 

Βασισμένη σε περισσότερα από 300 χρόνια ναυτικής ιστορίας, η Explora Journeys θα επαναπροσδιορίσει όλα όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε για την πολυτελή κρουαζιέρα.  Ξεκινώντας το καλοκαίρι του 2023, αυτή η πραγματικά μοναδική μάρκα συνδυάζει απρόσκοπτα τη συναρπαστική, καθοδηγούμενη από τον προορισμό ανακάλυψη με μια εμπειρία εν πλω που παίρνει στοιχεία από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Η ναυαρχίδα της Explora Journeys, το EXPLORA I, είναι το πρώτο από τα έξι πλοία, ενώ νέα πλοία θα ακολουθήσουν το 2024, το 2025 και το 2026. Τα πλοία θα είναι πανομοιότυπα και θα προσφέρουν 461 σουίτες με θέα στον ωκεανό, εννέα εστιατόρια και τις καλύτερες στην κατηγορία τους εγκαταστάσεις ευεξίας για όχι περισσότερους από 922 επισκέπτες.

Το Explora Journeys θα επισκεφθεί τη Μεσόγειο, τη Βόρεια Ευρώπη, τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, τον Καναδά και την Καραϊβική.

Κατά τη διάρκεια της δήλωσής της, η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου, κα Μαρίνα Χατζημανώλη, δήλωσε ότι “θα θέλαμε να συγχαρούμε την Explora Journeys για την είσοδό της στην αγορά της κρουαζιέρας.  Η Κυπριακή Κυβέρνηση δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτό το τμήμα της ταξιδιωτικής αγοράς.  Βλέπουμε αύξηση του μεγέθους της αγοράς κρουαζιέρας στην Κύπρο με περισσότερα κρουαζιερόπλοια να επισκέπτονται το λιμάνι της Λεμεσού, καθώς και άλλα λιμάνια της Κύπρου.  Ως Υφυπουργείο Ναυτιλίας στεκόμαστε στο πλευρό αυτού του τομέα, καθώς συνεχίζουμε να τον βλέπουμε να εξελίσσεται σημαντικά τα επόμενα χρόνια”

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Daniel Essex, Διευθύνων Σύμβουλος της Century Travel Group, δήλωσε ότι “με την έναρξη της Explora Journeys γιορτάζουμε τη ζωή.  Μετά από μια πρωτοφανή πανδημία 3 ετών, είναι καιρός να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι είναι στην ανθρώπινη φύση μας να αναζητούμε ενεργά εμπειρίες που μας φέρνουν ευτυχία. Η αγορά της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας αναπτύσσεται σημαντικά.    Οι πελάτες θέλουν να ταξιδεύουν μακρύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά σε πολυτελές περιβάλλον. Είναι σαφές ότι ο μεταπανδημικός κόσμος έχει αφήσει τους ανθρώπους πρόθυμους να εξερευνήσουν τα μέρη που λαχταρούσαν να επισκεφθούν”

Ο κ. Essex πρόσθεσε ότι “η Century Travel Group συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην παροχή κρουαζιέρας και διακοπών παγκοσμίως από την Κύπρο και είναι υπερήφανη που είναι ο προτιμώμενος συνεργάτης για το Νησί για όλες τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής νέας συνεργασίας με την Explora Journeys ως αποκλειστικός συνεργάτης για την Κύπρο”

Η κα Suzanne Kochen, επικεφαλής πωλήσεων της Explora Journeys, δήλωσε ότι “Η Explora Journeys είναι ένα ολοκαίνουργιο ευρωπαϊκό lifestyle brand, η φιλοδοξία και το μακρόχρονο όνειρο του ομίλου MSC και της οικογένειας Aponte.  Φέρνουμε ένα νέο είδος ταξιδιού στη βιομηχανία της κρουαζιέρας μαζί με το Century Travel, τον αποκλειστικό μας συνεργάτη στην Κύπρο.  Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η EXPLORA JOURNEYS θα επισκεφθεί την Κύπρο το επόμενο έτος.  Εν τω μεταξύ, θα προωθήσουμε διαφορετικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, όπου θα θέσουμε την κρουαζιέρα ως ένα διαφορετικό τρόπο ταξιδιού- ένα μοναδικό τρόπο ταξιδιού σε αποκλειστικά θέρετρα που θα σας φέρει σε νέους προορισμούς”

Η εναρκτήρια συλλογή ταξιδιών της Explora Journeys είναι τώρα ανοιχτή για κρατήσεις μέσω του Century Travel καλώντας στο 80004242, στέλνοντας email στο [email protected]  ή επισκεπτόμενοι το www.cruise.com.cy  

Ποιους είδαμε εκεί:

1 6
Ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο κ. Oren Anolik, Η κ. Βίκυ Λούις COO Century Travel Group, Ο κ. Ντάνιελ Έσσεξ CEO Century Travel Group, Η Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Μαρίνα Χατζημανώλη
2 4
Η Sales Manager της Explora Journeys κ. Suzanne Kochen, , Ο κ. Ντάνιελ Έσσεξ CEO της Century Travel Group, Η κ. Βίκυ Λούις COO της Century Travel Group
3 10
Η κ. Βίκυ Λούις, κ. Γιώτα Κουφαλίδου, η κ. Ξένη Αναστασίου
4 10
Η κ. Βίκυ Λούις, Γιώτα Δαμιανού, κ. Περικλής Ρουσουνίδης, κ. Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, Η Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Μαρίνα Χατζημανώλη, Ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους
5 5
Η κ. Κρίστη Παπαδοπούλου, κ. Μαρία Κυριάκου, κ. Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, κ. Έλενα Παπαδοπούλου
6 4
Η κ. Ρένα Δημοσθένους, κ. Χριστίνα Πελέκανου, κ. Νόνη Κυπριανού
7 7
Η κ. Αλεξία Γιαλλουρίδου, κ. Μαρία Κυριάκου, ο κ. Ντάνιελ Έσσεξ CEO Century Travel Group, η κ. Βίκυ Λούις COO Century Travel Group
8 8
Η κ. Άντρεα Κυριάκου, η κ. Άννα Χαρικλή
9 7
Η κ. Βίκυ Λούις COO Century Travel Group, Ο κ. Ντάνιελ Έσσεξ CEO Century Travel Group, Η Sales Manager της Explora Journeys κ. Suzanne Kochen, κος και κα Ορθοδόξου
10 7
Ο κ. Νέαρχος Πετρίδης, κ. Άθως Πηλαβάκης
11 2
Κ. Χρίστος Δανέζης, κ. Μελίνα Τσιγαρίδου
12 2
κ. Βίκυ Λούις, κ. Michlle Denby
13 2
14 3
15 1
16 1
17 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS