CELEBRITIESTVΔημήτρης Αλεξανδρής: Αποκάλυψε αν θα συμμετέχει στον «Σασμό» την επόμενη σεζόν

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αποκάλυψε αν θα συμμετέχει στον «Σασμό» την επόμενη σεζόν

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Ευθύμης Φαρμάκης του «Σασμού», απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ρόλος του στην δημοφιλή σειρά του Alpha να συνεχιστεί και του χρόνου.

Ο «Σασμός» θα πάρει και σε τρίτο κύκλο. Η απόφαση του Alpha για την συνέχιση της σειράς έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό και οι πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για prequel – οι σεναριογράφοι θα ανατρέξουν στο παρελθόν των ηρώων για να μας δείξουν πως ξεκίνησε η έχθρα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες, από τα πρώτα «επεισόδια» της αιματηρής βεντέτας.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια για τους τηλεθεατές είναι ποιοι ήρωες της σειράς -και φυσικά ποιοι ηθοποιοί- θα συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο.

Χθες, στη πρεμιέρα της παράστασης «Χρυσός Δράκος» στο Σύγχρονο Θέατρο, η κάμερα του «Happy Day¨πέτυχε τους πρωταγωνιστές της σειράς, Δημήτρη Αλεξανδρή, Στρατή Χατζησταματίου και Στάθη Μαντζώρο.

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανόλης της σειράς, και ο τηλεοπτικός πατέρας του, ο Παντελής – Στάθης Μαντζώρος επιβεβαίωσαν ότι παραμένουν στις «επάλξεις» και την τρίτη σεζόν. Παρότι οι συζητήσεις δεν ολοκληρωθεί και οι λεπτομέρειες για την εξέλιξη των διάφορων ρόλων δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες.

Ο μόνος που ήταν κάθετος ότι δεν θα συμμετέχει στη σειρά του χρόνου ήταν ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Ο εξαιρετικός ηθοποιός, τον οποίο είδαμε στα τελευταία επεισόδια σε ρεσιτάλ ερμηνείας στις σκηνές του με τον Δημήτρη Ήμελλο, ξεκαθάρισε ότι η συμφωνία του ήταν για μία σεζόν και ότι ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί πριν κατεβάσει αυλαία ο «Σασμός» για το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για τον Σασμό, ο Δημήτρης Αλεξανδρής είπε: «Δεν θα είμαι την επόμενη σεζόν στη σειρά. Η συμφωνία ήταν να είμαι για ένα χρόνο. Οι φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού μου λένε στο δρόμο “σκότωσέ τους όλους”».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS