CELEBRITIESTVΓαλάτεια: 10 Ιανουαρίου πέφτει η αυλαία

Γαλάτεια: 10 Ιανουαρίου πέφτει η αυλαία

Μετά από 738 επεισόδια στον αέρα, περισσότερους από 100 ηθοποιούς στο καστ της, 17.000 σκηνές, 22.000 σελίδες διαλόγων, 11.500 ώρες γυρισμάτων, 30.000 ώρες στο μοντάζ, 350 σκηνικά και 70 τεχνικούς, την ερχόμενη Παρασκευή, στις 7.15μ.μ., η δημοφιλέστερη σειρά εποχής του Σίγμα, κατεβάζει το διακόπτη.

Η σειρά που ξεκίνησε στις 4 Σεπτεμβρίου 2016 και κατάφερε μέσα σε τέσσερις κύκλους να μας ταξιδέψει στα σημαντικότερα γεγονότα της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας, από το 1931 μέχρι το 1974, ακολουθώντας τη ζωή των ηρώων της, του Καράγιωρκη, της Πολύμνιας, του Αντζουλή, του Πολυδεύκη, του Στράτου, της Φανούλλας, του Φοίβου και φυσικά του Πετρή και της Γαλάτειας ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο μετάδοσής της μετά από απόφαση του καναλιού που πάρθηκε στα μέσα Νοεμβρίου. Η προσέγγιση δραματουργικά των ηρώων, τόσο σε ψυχολογικό βάθος και συνέπεια, όσο οι αλλεπάλληλα απρόσμενες εξελίξεις προκαλούσαν το συνεχές ενδιαφέρον του τηλεθεατή γεγονός πρωτοποριακό για σειρά που προβάλλεται σε καθημερινή βάση. Έχοντας στο πηδάλιο της σκηνοθεσίας τον Κώστα Κωστόπουλο και συγκυβερνήτη τον Πάρη Προκοπίου, ακολούθησε το σενάριο του Μιχάλη Τερζή, πέτυχαν ένα άρτιο τεχνικά και καλλιτεχνικά αποτέλεσμα, έχοντας δίπλα τους, για πλήρωμα, τους πιο ικανούς τεχνικούς και καλλιτέχνες της κυπριακής τηλεόρασης. Μπροστά από τις κάμερες της «Γαλάτειας» ενσάρκωσαν και έδωσαν ζωή στους χαρακτήρες 100 και πλέον καταξιωμένοι ηθοποιοί. Ανάμεσά τους οι Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Κώστας Δημητρίου, Ανδρέας Αργυρίδης, Άλκηστις Παυλίδου, Όλγα Ποταμίτου, Στέλιος Καυκαρίδης, Ανδρέας Βασιλείου, Έρικα Μπεγιέτη, Ανδρέας Μελέκκης, Κρίστοφερ Γκρέκο, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Χριστίνα Παυλίδου, Μάρα Κωνσταντίνου, Κύνθια Παυλίδου, Βασίλης Μιχαήλ, Μαριάννα Καυκαρίδου, Ηλέκτρα Φωτιάδου, Τόνυ Δημητρίου, Γιάννης Κόκκινος, Χριστιάνα Λάρκου, Γιώργος Αναγιωτός, Χρίστος Τουμάζου, Νίκη Δραγούμη, Βαρβάρα Χριστοφή, Ελευθερία Ανδρέου.

 

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Τα τελευταία επεισόδια θα είναι γεμάτα ανατροπές και απρόβλεπτές εξελίξεις. Η περιπέτεια με την ξαφνική ασθένεια των παιδιών θα έχει αίσιο τέλος καθώς την εικόνα θα εντοπίσει με τη βοήθεια της Ανθούσας ο Χαχολλής. Η εμφάνιση της Ρίτας θα ξαφνιάσει τον Καράγιωρκη ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με τα πραγματικά του αισθήματα. Η Γεωργία βασανισμένη από τα όνειρα που αφορούν τον θάνατο των γονιών της θα ζητήσει τη βοήθεια του Αρσένιου. Εκείνος θα τη βοηθήσει να φτάσει στην αλήθεια: πως ο δολοφόνος των γονιών της είναι ο Αντζουλής και πως το έγκλημα του κάλυψαν ο Κωνσταντάς και ο Ττόουλος. Ο Αρσένιος την παροτρύνει να μην έρθει σε σύγκρουση με τον Κωνσταντά. Παράλληλα προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία και τις αδελφές της να κάνουν μια νέα αρχή μακριά από την Κύπρο. Ωστόσο, η Γεωργία δεν ακούει τις συμβουλές του Αρσένιου και έρχεται σε σύγκρουση με τον Κωνσταντά. Η Ουρανία και ο Θεόκλητος αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Θεόκλητος είναι έτοιμος να ορκιστεί μοναχός και η Ουρανία να φύγει για την Ελλάδα μαζί με τις αδελφές της. Πριν κάνουν, όμως, το επόμενο βήμα, θα πρέπει πρώτα να λογοδοτήσουν στον έρωτα που νιώθει ο ένας για τον άλλο.

 

Ο Αλέξανδρος ενώ συνεχίζει τον αγώνα του να είναι μαζί με την Μαριάμ, ανακαλύπτει πως η Κυριακή, η μητέρα της αγαπημένης του, ετοιμάζει να την προξενέψει με τον Πολυδεύκη. Το ζευγάρι θα βρεθεί σε τρομερό δίλημμα για τις επόμενές του κινήσεις. Ωστόσο κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν τον Αλέξανδρο, ο οποίος αναπάντεχα θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια που αφορά την οικογένειά του, μαθαίνοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί του γονείς. Τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτή την αποκάλυψη θα κληθούν να αποφασίσουν τη μετέπειτα πορεία τους. Οι αποφάσεις που θα πάρουν δεν θα είναι καθόλου εύκολες και η ζωή τους δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Η αποκάλυψη πως η Γαλάτεια δεν είναι παιδί της Πολύμνιας αλλά της Ανδρονίκης θα ωθήσει τον Χατζηνέαρχο να ξεμπροστιάσει τη Γαλατού. Από τη σύγκρουση των δύο πρώην εραστών θα βγουν κι άλλα μυστικά στην επιφάνεια που η Γαλατού προσπαθούσε για πολλά χρόνια να κρύψει. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το ότι από τον έρωτά της με τον Χατζηνέαρχο γεννήθηκε ένα παιδί που πλέον ζει στη Νότιο Αφρική. Φοβούμενη τις συνέπειες αυτών των αποκαλύψεων, η Γαλατού θα ζητήσει τη βοήθεια του Καράγιωρκη με στόχο να βγάλει από τη μέση τον Χατζηνέαρχο. Ο Καράγιωρκης πείθεται να βοηθήσει τη μητέρα του. Από αυτή του την απόφαση όμως, ξεκινά ένα ντόμινο εξελίξεων που θα παρασύρει όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς στο συγκλονιστικό φινάλε που θα εκπλήξει τους θεατές καθώς οι ήρωες της σειράς που αγάπησαν θα βρουν τη λύτρωση για όλα τα καλά αλλά και την τιμωρία για όλα τα κακά που έχουν πράξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS