CELEBRITIESTVGNTM 5: Η Κατερίνα από την Κύπρο πήρε τη Wild Card της...

GNTM 5: Η Κατερίνα από την Κύπρο πήρε τη Wild Card της Χατζηπαντελή και το twitter ξεσηκώθηκε

Έντονη η παρουσία της Κύπρου στο φετινό GNTM 5 αφού σε ακόμη ένα επεισόδιο είδαμε πολλά κορίτσια από το νησί μας να διεκδικούν το όνειρό τους στην μόδα με κάποιες να καταφέρνουν να πείσουν τους κριτές και άλλες πάλι όχι.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/9) παρακολουθήσαμε τις τελευταίες audition πριν το ID Catwalk από το οποίο θα απουσιάζει η Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς βρισκόταν στην επιτροπή μόνιο ως guest κριτής και χθες είδαμε ότι έδωσε σε ένα κορίτσι από την Κύπρο την Wild card της!

Διαβάστε επίσης: GNTM 5: H 18χρονη κύπρια που είναι “φτυστή” η Kendall Jenner τρέλανε τους κριτές (βίντεο)

Πρόκειται για την 26χρονη Κατερίνα με τα πολλά τατουάζ, που μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά της Βίκυς Καγιά, η οποία είναι γνωστό πως… μισεί τα τατουάζ ωστόσο η Σοφία Χατζηπαντελή τελικά την έστειλε απευθείας στο bootcamp!

Συγεκριμένα η 26χρονη κομμώτρια η οποία μάλιστα όπως δήλωσε πιστεύει στους εξωγήινους, όταν την ρώτησαν για το αγαπημένο της μοντέλο, αυτή εξομολογήθηκε ότι εδώ και χρόνια παρακολουθεί την Σοφία Χατζηπαντελή αφού την λατρεύει για το unique μονόφρυδό της.

Διαβάστε επίσης: GNTM: Έβελυν, το τρανς μοντέλο από την Κύπρο που ενθουσίασε τους κριτές! (βίντεο)

Λίγο πριν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό λοιπόν η Σοφία, έδωσε την ευκαιρία  στην πιο αμφιλεγόμενη διαγωνιζόμενη του φετινού κύκλου, κάτι που φαίνεται στο twiiter προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις αφού οι φανατικοί τηλεθεατές του reality δεν συμφώνησαν με την απόφασή της.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS