CELEBRITIESTVΗ συγκίνηση της Σταυριανής τη στιγμή που βλέπει το βίντεο του Σταύρου

Η συγκίνηση της Σταυριανής τη στιγμή που βλέπει το βίντεο του Σταύρου

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο ανήρτησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΡΙΚ Σταύρος Κυπριανού, για τις δύσκολες ημέρες τις οποίες ζούμε εξαιτίας του COVID-19.

Συγκινητικά ήταν και τα λόγια που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο φέισμπουκ, αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει προσωινά τα καθήκοντα του και να μείνει στο σπίτι, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Το σχετικό βίντεο, έδειξε στην εκπομπή του ΡΙΚ “Πρώτη Ενημέρωση” και η συνάδελφος του Σταύρου Σταυριανή Κωνσταντίνου, η οποία στο τέλος του βίντεο δεν άντεξε και λύγισε.

Δείτε το απόσπασμα, όπου φαίνεται φανερά συγκινημένη:

Η ανάρτηση του παρουσιαστή:

«Αναγκάστηκα να αφήσω την καθημερινότητα μου και να κλειστώ στο σπίτι γιατί όντας μεταμοσχευμένος ανήκω στις ευπαθείς ομάδες! Μπορεί οι συνθήκες να μην μου επιτρέπουν επι του παρόντος να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης όμως μένοντας πιστός στο λειτούργημα που τάχθηκα να υπηρετήσω πήρα την απόφαση να μοιραστώ μαζί σας κάποια ηχηρά μηνύματα από ανθρώπους που παλεύουν για όλους εμάς, που αγωνιούν για την επόμενη μέρα αλλά και που αισιοδοξούν πως αν συμπεριφερθούμε υπεύθυνα θα τα καταφέρουμε! Ευχαριστώ τον διευθυντή της ΜΕθ του ΓΝΛ Δρ Λάκη Παλάζη, την κλινική εκπαιδεύτρια της ΜΕΘ Maria Foka για την συνεργασία, την MariaNektaria Gabriel για το μοντάζ και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια! #μαζίθατα_καταφέρουμε Constantinos Ioannou – Minister of Health

Αναγκάστηκα να αφήσω την καθημερινότητα μου και να κλειστώ στο σπίτι γιατί όντας μεταμοσχευμένος ανήκω στις ευπαθείς ομάδες! Μπορεί οι συνθήκες να μην μου επιτρέπουν επι του παρόντος να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης όμως μένοντας πιστός στο λειτούργημα που τάχθηκα να υπηρετήσω πήρα την απόφαση να μοιραστώ μαζί σας κάποια ηχηρά μηνύματα από ανθρώπους που παλεύουν για όλους εμάς, που αγωνιούν για την επόμενη μέρα αλλά και που αισιοδοξούν πως αν συμπεριφερθούμε υπεύθυνα θα τα καταφέρουμε! Ευχαριστώ τον διευθυντή της ΜΕθ του ΓΝΛ Δρ Λάκη Παλάζη, την κλινική εκπαιδεύτρια της ΜΕΘ Maria Foka για την συνεργασία, την MariaNektaria Gabriel για το μοντάζ και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια! #μαζί_θα_τα_καταφέρουμεConstantinos Ioannou – Minister of Health

Publiée par Stavros Kyprianou sur Samedi 4 avril 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS