CELEBRITIESTVSurvivor και πάλι στις οθόνες μας!

Survivor και πάλι στις οθόνες μας!

Τι συμβαίνει με τον Τούρκο παραγωγό και τον Σκάι; Οι δύο πλευρές καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους για να προχωρήσει η συνεργασία, ενώ η επιστροφή του «Survivor» είναι κοινός στόχος.

Τα προβλήματα στη σχέση Acun Ilicali και Σκάι επανέρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για το πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Δημοσιεύματα, των τελευταίων ημερών, θέλουν το μέλλον του «Voice» να παραμένει αβέβαιο, ενώ άγνωστο είναι το αν το «My style rocks» θα βγει ξανά στον αέρα μετά την παύση λόγω της πανδημίας. Όλα τα παραπάνω, όμως, δεν αγγίζουν το «Survivor».

Ο Τούρκος παραγωγός όχι μόνο πιστεύει το εν λόγω φορμάτ, αλλά θέτει την επαναφορά του στο πρόγραμμα του Φαλήρου ως βασική προϋπόθεση για να μην «σπάσει» το συμβόλαιο με το σταθμό. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της «Real», το ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς, τον Ιανουάριο του 2021 δηλαδή όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο ώστε η παραμονή του στον προγραμματισμό του σταθμού να παραταθεί μέχρι τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο μισό, αρχές Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί το «Big Brother», που μπήκε στον πάγο λόγω της κατάστασης που προηγήθηκε με τον κορωνοϊό. Ήδη, το κανάλι, προετοιμάζει τους χώρους που θα υποδεχτούν τους ενοίκους του σπιτιού που βρίσκονται σε στάση αναμονής από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι η παραγωγή ανάψει το πράσινο φως για ν’ αρχίσει η μετακόμιση.

ΑΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΟ
Σ’ ένα φαύλο κύκλο εξελίσσεται η κατάσταση με το παιχνίδι μόδας «My style rocks». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», τα σενάρια προς το παρόν είναι δύο. Το ένα θέλει τους συντελεστές να επιστρέφουν στα πλατό στις 20 Μαΐου και τα γυρίσματα να γίνονται «γκρουπαριστά», δηλαδή με λίγες-λίγες τις κοπέλες παρούσες μέσα στο πλατό των γυρισμάτων. Το δεύτερο σενάριο θέλει τα γυρίσματα να γίνονται μέσα στο καλοκαίρι, όταν η κατάσταση με τον κορονοϊό θα έχει ομαλοποιηθεί και τα μέτρα θα έχουν χαλαρώσει. Σε αυτήν την περίπτωση, το ριάλιτι θα επιστρέψει στους δέκτες μας από Σεπτέμβρη, μέχρι να κάνει φινάλε. Βέβαια, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο το παιχνίδι να ρίξει οριστικά αυλαία χωρίς να ολοκληρωθεί, καθώς εκτός από τα υγειονομικά θέματα, οι σχέσεις του Σκάι με τον τούρκο παραγωγό Acun Ilicali βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε τεντωμένο σχοινί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS