CELEBRITIESTVΤα σχέδια του ΑΝΤ1 για την prime time

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για την prime time

Με προσεκτικές κινήσεις σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 την prime time της νέας σεζόν. Το κενό στην απογευματινή ζώνη ανάμεσα στο «Ρουκ Ζουκ» και στο «5χ5» θα καλυφθεί με τις αυτοτελείς δικαστικές ιστορίες, που θυμίζει σε concept τις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha.

Στην prime time, σίγουρη θεωρείται η νέα σειρά εποχής «Gran Hotel», που θα προβάλλεται όπως όλα δείχνουν Δευτέρα – Πέμπτη 21.00-22.30. Το πρίκουελ της «Μάγισσας» θα ακολουθεί τις Δευτέρες και τις Τρίτες 22.30 – 00.00.

Στον ΑΝΤ1 αναζητούν ακόμα δύο σειρές, από τις οποίες η μία να είναι κωμωδία. Αυτά πάντα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό της Ελλάδας. Ο ΑΝΤ1 στην Κύπρο θα αποφασίσει ανεξάρτητα ποιες από αυτές θα εντάξει στο πρόγραμμά του, καθώς και ποιες μέρες και ώρες.

Όσο για τις Κυριακές, θέλουν σόου. Το YFSF δεν είναι σίγουρο ακόμη, ενώ το νέο «Με το δεξί» του Σπύρου Σούλη προορίζεται είτε για την prime time του Σαββάτου, είτε για τις Παρασκευές μετά τις 22.00. Οι «Προδότες» και το «World Party» έχουν ακόμη ένα ερωτηματικό για το εάν θα γίνουν τελικά το πρώτο μισό της νέας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS